Mywau. Rakan Usahawan Borong China

Washington Adventist University

Penangan sekatan Kastam masih tiada jalan keluar melainkan hanya perlu diusahakan agar kontena dapat direleasekan dengan lebih cepat.

Next

Rakan Usahawan Borong China

Diawal kursus ini ia dilengkapi dengan modul Pembentukan Minda peserta terdahulu dimana peserta jelas matlamat dan misi mereka dan mendapat keputusan yang mendatangkan hasil yang lumayan. Pemeriksaan bukan dijalankan dalam kadar normal, tetapi akan dibuat 2-3 kali yang mana boleh mengakibatkan ianya disimpan lebih lama dari hari-hari biasa. Puan Fiza yang terpaksa memohon untuk diizinkan agar dia dapat menutup kameranya kerana malu teresak-esak.

myWSU Info

Program ini adalah bantuan latihan Khas dalam bentu kursus yang dianjurkan oleh khas untuk seluruh ahli isi rumah Pekebun Kecil Getah yang ingin menambah ilmu pengetahuan berkaitan dengan Pemasaran Digital bagi usahawan mahupun yang baru ingin menceburi bidang keusahawanan sekali gus meningkatkan taraf pendapatan mereka.

Next

Washington Adventist University

Nak tahu brang apa? MyWau buat lagi satu kuiz penilaian akhir kelas.

Next

Rakan Usahawan Borong China

Ada gambar yang kami berjaya rakamkan pada malam terakhir kelas. Pelbagai usaha telah dilakukan termasuk membawa perhatian dari pihak Kementerian juga. Doakan agar urusan di peringkat gudang dapat diselesaikan dengan segera.

Next

Washington Adventist University

 Seramai lebih 1,200 peserta cukup bertuah kerana dapat menyertai sebuah kelas online yang meriah, happening, pembelajarannya kondusif serta memberikan manfaat hampir setiap hari.

Next