Beli rfid. Cara Register RFid Touch n Go (Beli Dan Pasang)

Home

Bagi pemandu yang belum memasang , rebut peluang terakhir ini! RFID berharga RM35 sahaja.

Cara Nak Beli RFID (Mana Nak Beli RFID Tag / Sticker?)

Pastikan permukaan cermin depan dan lampu juga bersih. Cara memasang RFID TAG ini amat mudah sekali. Perkhidmatan Touch n Go dan SmartTAG akan dimansuhkan secara berperingkat.

Cara Beli RFID Online Guna Apps Touch n Go. Mudah & Lebih Murah!

Jadi kau pun belilah dan order dah sampai. Tempat jual RFID di mana? Jangan tunggu lagi, jom kita pasang RFID untuk memudahkan semua urusan kita! Komen sikit, apa yang sukarkan korang untuk pakai RFID, mungkin ada yang kita tak nampak.

Next

Bukan tolak perubahan tapi 3 kali beli RFID, ini yang terjadi…

Kalau anda yang masih lagi belum pasang RFID lagi, bolehlah dapatkan cara untuk daftar serta pasang sendiri RFID pada kenderaan anda.

Next

Cara Beli Sticker RFID & Aktifkan Online Di Touch N Go Apps

Kalau kau tak ada, RFID yang kau beli itu tak boleh nak nak di daftar. Sebab penguna kene beli banyak satu kereta satu RFID dan stiker mudah rosak repeat sell akan berlaku untuk gantian So boleh buat duit..

Next

Cara Register RFid Touch n Go (Beli Dan Pasang)

Anda boleh semak senarai 39 lokasi di Malaysia yang menawarkan servis pemasangan, termasuk semakan dokumen yang perlu dibawa melalui laman web tertentu. CARA PASANG SENDIRI TAG RFID Cara untuk memasang sendiri TAG RFID adalah sangat mudah. Boleh ke nak cancel pembelian RFID? Apa keperluan mengantikan smart tag ke RFID..? Tag ini juga tidak memerlukan bateri dan boleh berfungsi dengan mudah.

Next

Cara Beli Sticker RFID & Aktifkan Online Di Touch N Go Apps

Saat ini, aplikasi Let it Flo ini masih dalam tahap uji coba di sejumlah tol. Dengan teknologi itu, komunitas pengguna Veloz itu menjajal bayar tol tanpa berhenti.

Next