Beads pandora 916. Bracelet Charms Pandora 916 Gold 7.15 gram

Bracelet Charms Pandora 916 Gold 7.15 gram

Ade je mengalir kesana sini.

Next

fazlinafaozi: Tomei

If your shipping address is Sabah, Sarawak or Labuan: Free shipping for purchase of RM 1,500. Compare dengan design common yang ada sekarang, design nie lebih fresh dan teenage gitchu. Charm paling hot selling, design Eiffel Tower, Paris.

Next

Bracelet Charms Pandora 916 Gold 7.15 gram

Base bangle yang saya beli nie size M, lebih kurang RM1600.

Next

Bracelet Charms Pandora 916 Gold 7.15 gram

Harga lebih kurang RM200 ++ : So, total harga saya dah labur semalam lebih kurang RM2500 ++ Bangle size M with 4 pcs bangle Kalau budget anda tak besar, boleh beli charm satu dua dulu. Terpulang pada selera masing masing : Lagi apa yang korang nak tau eh? Kepamlah niat tu sampai benar benar dah ready nak beli sebab duit tu kan macam air. Tomei sahaja ke yang ada collection nie? Tambah sikit sikit lama lama jadi gelang anak mami.

Next

fazlinafaozi: Tomei

Sampai lah semalam, husband tetiba cakap kat Faiq, " Jom kita pergi beli gelang ibu?. Tapi, kalau nak tengok charm yang lebih banyak design, boleh pegi kat Tomei Alamanda, Putrajaya sebab kat situ outlet dia besar sikit dan banyak pilihan.

fazlinafaozi: Tomei

Dua, compare dengan you beli Pandora, this one lebih berbaloi sebab diperbuat dari emas 916 which value tu takkan hilang. Saya beli bangle nie kat Tomei Puchong.

Next

Bracelet Charms Pandora 916 Gold 7.15 gram

Untuk harga charm pulak, depends kpada design and berat.