Yes prihatin b40. YES PRIHATIN : FREE Phone, Data + Education For B40!

B40 Mohon Phone & Internet Data PERCUMA Dari YES!

Mesti pastikan kualiti internet tiptop, so takde lah suara cikgu tersangkut-sangkut dalam kelas zoom tu nanti! Kami telah mendapatkan telefon ini untuk dicuba dan hasilnya sangat mengecewakan. Baca Juga : CARA DAFTAR YES PRIHATIN Sekiranya anda terdiri dari golongan kumpulan B40, anda boleh buat tuntutan dengan langkah mudah berikut: 1.

Next

YES Prihatin : Cara Tebus Telefon Pintar & Data Percuma Untuk B40

Anda boleh mendaftar untuk menyertainya menerusi laman web atau di aplikasi MyYes.

Next

Yes phone provided under Jaringan Prihatin catches fire during online class

Selain YES, inisiatif Jaringan Prihatin turut ditawarkan oleh syarikat telekomunikasi lain. Para penerima BPR boleh membuat pendaftaran untuk menerima bantuan Jaringan Prihatin melalui 12 syarikat telekomunikasi yang menawarkan pelan ini kepada golongan b40 yang layak. Kuota data berbeza tetapi dilihat lebih banyak dari biasa, sekurang-kurangnya 30GB sebulan atau paling rendah, 16GB bersama beberapa aplikasi media sosial dan YouTube diberikan tanpa had kuota.

Next

More ways to get B40 connected

YES bekerjasama dengan pihak Shopee di dalam program Jaringan Prihatin menawarkan anda telefon pintar dan data percuma kepada golongan kumpulan B40.

YES Prihatin: Cara Tebus Telefon Pintar & Data Percuma YES Khas Untuk B40

She was shaken by the incident but was fortunate that nobody was hurt.

Next

YES Prihatin Memberi Telefon, Internet & RM50 Shopee Tanpa Bayaran

If you are in the B40 segment, you are to a FREE smartphone, FREE data and FREE access to educational content from YES! Satu sumbangan kecil ini memberikan makna besar kepada orang lain. Our aim is not just short-term relief, but to also create sustainable, long-term impact.