Aiman sidek cinta sejati. Cinta Sejati bukan lagu ciplak

Lirik Lagu Cinta Sejati

Diharapkan lebih ramai pendengar akan meminati lagu ini," katanya. Tidak sangka, rezeki saya kali ini melalui lagu Cinta Sejati yang mula diterima ramai. Tambah Aiman, dia juga berasa teruja apabila lagu terbabit bakal dipilih menjdi runut bunyi telefilem Itulah Takdirnya yang akan bersiaran dalam masa terdekat.

Next

Rezeki dua beradik

Jika sebelum ini memilih Syazmin Saprudin untuk Cinta Terakhir, kini untuk Cinta Sejati, Alin Sidek iaitu adik Aiman sendiri dipilih untuk menyanyikan lagu ini bersama sama. Menariknya juga, Cinta Sejati yang dilancarkan secara rasmi sejak 1 April lalu masih terus mendapat permintaan tinggi selain lirik video rasmi itu mencecah lebih 280,000 tontonan. Umpama menantikan kepompong jadi rama-rama — Waiting for a cocoon to be a butterfly Di mana hilangnya cinta? Kulit yang merupakan organ terbesar dan yang paling terdedah perlu dijaga dengan sebaik-baiknya bagi golongan lelaki dan wanita tanpa mengira usia.

Next

Rezeki dua beradik

Namun, semuanya ditolak dengan alasan dia malu dan tidak yakin. Ke mana kucari dia? Herbalife Nutrition telah melancarkan suplemen kesihatan baharu, Herbalife Collagen Plus Powder di Malaysia untuk membantu para pengguna memiliki kulit yang lebih sihat. Lagu Cinta Sejati juga telah mendapatkan lebih 10,000 perkongsian di TikTok dengan anggaran jumlah tontonan lebih 10 juta sebelum ianya dilancarkan pada 1 April yang lalu, selain perkongsian yang aktif di platform-platform media sosial yang lain seperti Instagram, Facebook dan WhatsApp.

Next

Malay Gitar Kord: Aiman Sidek feat Alin Sidek

Sejak dilancarkan pada 1hb April yang lalu, jumlah tontonan di channel Youtube 4U Entertainment telah mencecah lebih 200,000 tontonan, selain tersenarai dalam carta trending di Youtube selama lebih seminggu dengan pencapaian terbaik pada tangga ke-8.

Next

Cinta Sejati bukan lagu ciplak

Sejak adik belum berkahwin saya cuba mengajaknya berduet. Lagu ni ada vibe lagu Indo tu yang terfikir Irwansyah tu.. Aiman tidak menyangka adiknya, Alin setuju merakamkan single duet selepas beberapa kali mencuba.

Next

KARYA BARU AIMAN SIDEK, CINTA SEJATI TRENDING DI YOUTUBE DAN TIKTOK

Tertutup mata, hilang semua ralat di jiwa — Blindfolded, lost all errata in the soul Berantakan merantai ritma yang tersimpan noda — Messy chained rhythm stored stains Janji diputus, hati terguris — Promise broken, heart terguris Membawa rasa hilang tak ada — Bring a sense of missing nothing Ke mana kucari ganti? Umpama menantikan kepompong jadi rama-rama — Waiting for a cocoon to be a butterfly Di mana hilangnya cinta? Bagi pemenang tempat kedua program realiti, Akademi Nasyid terbitan TV9 itu, beberapa lagu ciptaannya sebelum ini turut menggunakan bahasa puitis. Aiman gembira jumlah tontonan video lirik single Cinta Sejati sudah mencecah 350,000 tontonan. Apa saya boleh katakan, lagu ini masih ada cita rasa Malaysia yang tinggi.

Next