Resepi burnt cheesecake guna air fryer. Resipi Burnt Cheesecake Guna Air Fryer

RESEPI BURN CHEESECAKE KHAIRUL AMING YANG SEDAP DAN MUDAH

Blend semua bahan A selama 1-2 minit hingga kembang putih. Resipi ini cukup mudah hanya menggunakan sukatan cawan jadi tak payah nak pening-pening kepala.

Next

Cara Buat Burnt Cheesecake Guna Air Fryer Ala Khairul Aming, 20 Minit Siap!

Kite guna butter ni untuk pastikan biskut oreo tu melekat antara satu sama lain. Yang bagusnya tak perlu guna mixer, oven dan pengukus, Cikza hanya guna blender sahaja dan juga Air Fryer.

Resepi yogurt burnt cheesecake air fryer

Mudah untuk keluarkan kek lepas dah siap bakar. Boleh juga guna blender.

Next

RESEPI BASQUE BURNT CHEESECAKE AIR FRYER CONFIRM JADI

Rata-rata ramai yang buat kek ni untuk raih pendapatan tau.

Next

10 Resepi Kek Pastry Sedap Dan Mudah Guna Air Fryer

Masukkan bahan yang diblend tadi.

Next

Resepi Mudah Buat Burnt Cheeecake Guna Air Fryer, Hanya 2 Step Je

Memang patut lah kalau kat pasaran harga kek ni mahal. Kat sini aku turut kongsikan himpunan 10 resepi yang boleh di cuba menggunakan Air Fryer ni. Alang-alang dah nak buat burnt cheesecake tu, kita try sekali letak yogurt.

Next

Resepi Burnt Cheesecake Mudah Guna Blender, Hanya Dengan 5 Bahan

Bahagikan kepada dua adunan dan masukkan pes pandan atau serbuk coklat ke dalam salah satu dari adunan tersebut. Walau macam mana burnt sekalipun kulitnya, isi di dalam kek tetap sedap. Gaul hingga sebati - Kemudian masukkan ke dalam bekas.

Next

Resepi Burn Cheese Cake Hanya Menggunakan Air Fryer! Ikuti Resepi Ini

Dah namapun tanpa menggunakan mixer kan, maunya tak cepat. Boleh buka bakul untuk check masa proses bakar.