Kem motivasi. Kem Motivasi

KEBAIKAN MENGIKUTI KEM: Kebaikan Mengikuti Kem

Kem Lambiana, Sg Gabai Waterfall, Hulu Langat 43100 Kajang Selangor Kem Lambiana, Air Terjun Sungai Gabai telah kembali dibuka pada bulan Mac 2007 yang menawarkan perkhidmatan latihan dan rekreasi kepada semua lapisan masyarakat.

KEM MOTIVASI DAN MODAL INSAN

Isi 1 Faedah yang paling mustahak dalam penganjuran program atau kem motivasi adalah ia membuka mata dan minda pelajar tentang kepentingan motivasi diri. Aktiviti ceramah Sains 2 disambung pada pukul 10. LEVIANA MATHILDA ANAK DAMIAN 6.

Next

Faedah Program Motivasi Kepada Diri Pelajar

Teknik belajar dan teknik menjawab soalan Selain itu, dalam program motivasi itu juga, para pelajar didedahkan tentang teknik belajar dan teknik menjawab soalan yang betul. AMBRYAN ANAK ABEL 2.

Next

Faedah Program Motivasi Kepada Diri Pelajar

Ini kerana terapi ini akan menyerap dalam jiwa peserta sepanjang kursus. Disamping itu sikap bekerjasama dan saling membantu dalam menjayakan setiap program perlu ditingkatkan lagi agar segala permasalah untuk melaksanakan program seperti ini dapat dijalankan dengan jayanya.

Next

Kem Motivasi Pelajar (Siri 1)

RACHEAL ANAK DICKSON 47. Farizan binti Saiddin 7. Memberi pengalaman, pengetahuan dan kemahiran untuk mengendalikan aktiviti pengurusan diri yang seimbang bagi mencapai kecemerlangan diri.

Next

Faedah Program Motivasi Kepada Diri Pelajar

Alamat Tetap : No. Setiausaha : Pn Moona Fairuz Bt Bidin 6. Untuk 2-3 hari pertama sesi suaikenal bersama team fasi yang baru, semua modul berat melibatkan Al-Quran, qiyam dan menjaga kawasan khatibah diberhentikan seketika.

Next

Kem Motivasi

Rasit bin Aban 2. Murid - murid balik ke rumah masing - masing.

Next