Pengacara muzik muzik 36. Sissy Iman Pengacara Baru Program Muzik

Keputusan senarai lagu separuh akhir Muzik Muzik 36 (AJL36)

Selepas 2 hari berentap di pentas separuh akhir, kini secara rasminya diumumkan 12 lagu yang layak ke pentas Anugerah Juara Lagu ke-36 AJL36. Angkara - Siti Nordiana 12.

Next

Hanya Lima Bulan Mengacara Muzik

Sebelum ini MM36 yang memulakan siaran pada 21 Mac lalu dihoskan oleh Alif dan Daiyan. Mimpi - Haqiem Rusli 2. Rancangan muzik popular tanah air, Muzik-Muzik kini telah memasuki musim ke-36.

Next

Sissy Iman Pengacara Baru Program Muzik

Penyanyi dan pelakon Sissy Imann dilaporkan bakal mengacara program popular Muzik Muzik 36. Kiranya ini menjadi skala besar dalam kerjaya saya.

Next

Sissy Imann teruja bakal mengacara Muzik Muzik 36

Kiranya nak bertanya soalan berkaitan muzik akan lebih mudah selain dapat menimba ilmu baru.. Disamping itu, NOIR sebagai penaja utama telah menobatkan lagu Nafas Cinta nyanyian Khai Bahar dan Aina Abdul sebagai lagu paling popular pilihan penonton.

Next

Keputusan senarai lagu separuh akhir Muzik Muzik 36 (AJL36)

Senarai Penuh Lagu Ke Anugerah Juara Lagu 2021 AJL36 Berikut merupakan senarai 12 lagu yang berjaya ke pentas Anugerah Juara Lagu ke-36 AJL36 1. Dia yang dihubungi sebuah media berkata pemilihannya untuk Muzik Muzik 36 merupakan sesuatu yang amat bermakna dalam hidupnya.

Next

Senarai 12 Lagu Yang Berjaya Ke Anugerah Juara Lagu Ke

Terdahulu, Sissy pernah digandingkan bersama penyampai radio dan pengacara Muaz Mohamed bagi mengendalikan segmen karpet merah dan Lounge Anugerah Juara Lagu AJL 35.

Sissy Iman Pengacara Baru Program Muzik

Saya cuba untuk jalankan amanah yang diberikan dengan baik. Salah - Yonnyboii 9. The post first appeared on.

Next