Cara pos guna j&t. Cara Pos Barang dan Jimatkan Harga Pos Laju

Cara Mudah Hantar Barang Guna J&T Express

Tapi anda tidak perlu risau sangat sebab kita boleh track dan trace di mana lokasi barang itu berada dengan membuat semakan di website poslaju di sini Tracking Number Adalah Penting Jadi, selepas anda kirim sesuatu barang melalui Pos Laju, anda perlu simpan tracking number dengan baik dan berikan tracking number itu kepada customer juga.

Next

Cara Pos Barang dan Jimatkan Harga Pos Laju

Ini adalah sebab perkhidmatan dari Pos Malaysia adalah sangat baik dan cekap. Langkah 3: Kemudian di bahagian Acknowledgement, pilih agree dan submit permohonan anda! Kebanyakkan kurier lain di Malaysia tak banyak cawangan untuk berurusan. Tak nak nanti masalah bila kurier hantar, die tak nak terima.

Next

Cara pos buah manggis dan rambutan

Langkah 3 Pada bahagian halaman utama aplikasi tersebut, anda klik "Single Order" jika anda ingin hantar 1 pesanan sahaja. Jika guna Shoppe Free Shipping Program, mak ai panjangnya nama ko.

Next

4 Cara Pos Barang Guna J&T

Cara-cara untuk pos dari rumah guna Motorex melalui website.

Cara Nak Pos Barang Dari Rumah

Dengan kemudahan pengunaan internet yang semakin meluas. Tiada borang fizikal yang perlu diisi. Bentuk ikon apps ini sama sahaja untuk Android atau Iphone.

Pos Motor J&T Express Penghantaran & Semakan Status

Tampalkan Pada Kotak — Slip prabayar ini bersifat pelekat. Anda boleh memilih untuk menghantar barang anda ke rumah penerima atau ke Pgeon point. Tetapi jika ship barang yang harga tinggi, WAJIB ambil insuran supaya dapat cover sebarang issue yang berlaku nanti.

Next

Nak Buat Bisnes Online, Tapi Macam Mana Nak Pos Barang?

Mesti masukkan nama, alamat dan semua perlu di isi dengan tepat yer.

Next

Cara Nak Pos Barang Dari Rumah

Anda akan di kena kan cas tambahan 1% untuk kos insurance.

Next