Tnb express payment. How To Get + Pay Your TNB Bill During MCO / CMCO!

Express

As well, our ISMC is independently audited.

Next

How To Get + Pay Your TNB Bill During MCO / CMCO!

We are fully compliant with the UK Data Protection Act DPA and the European Union General Data Protection Regulation GDPR for the management of personal data. Tenaga Nasional Berhad TNB telah memperkenalkan portal perkhidmatan atas talian serta aplikasi mobile yang membolehkan pelanggan mengakses maklumat serta melakukan pelbagai transaksi seperti semakan dan pembayaran bil elektrik, permohonan bekalan elektrik, penukaran nama pada bil elektrik secara online.

Next

Express

Option 1 : Pay The Estimated Bill TNB mentioned that you will be issued an estimated bill, based on your last bill. Portal myTNB boleh dicapai di pautan berikut : Untuk mengakses perkhidmatan online yang ditawarkan myTNB, anda hendaklah terlebih dahulu mendaftar sebagai pengguna myTNB menerusi laman web di atas. Semak Dan Bayar Bil TNB Online Tanpa Daftar Terbaru, pengguna boleh juga membuat semakan bil elektrik TNB dan melakukan pembayaran secara online tanpa perlu mendaftar terlebih dahulu.

Next

How To Get + Pay Your TNB Bill During MCO / CMCO!

Just pay online through JomPAY using your online banking account. Untuk penerangan terperinci cara pendaftaran, cara log in kali pertama dan panduan penggunaan portal myTNB, sila muat turun dokumen pdf panduan.

How To Get + Pay Your TNB Bill During MCO / CMCO!

Just key in your 12-digit TNB account number, and you will receive the current amount due. Pada masa yang sama satu kod OTP akan dihantar ke nombor telefon anda.

Next

How To Get + Pay Your TNB Bill During MCO / CMCO!

Selepas itu daftarlah akaun-akaun TNB anda untuk membolehkan anda menguruskan setiap akaun TNB melalui portal ini. Jika kod OTP tidak diterima, tekan butang "Resend".

Next

Semak Dan Bayar Bil Elektrik Di myTNB Online

Akaun myTNB anda sekarang sudah aktif dan boleh digunakan.. Satu pop up bertajuk "Please Verify Your Mobile Number" akan keluar. If you like our work, you can help support our work by visiting our sponsors, or even.

Next

Semak Dan Bayar Bil Elektrik Di myTNB Online

Alternatively, you can pay through JomPAY using your online banking account. Aplikasi myTNB App boleh dimuat turun secara percuma di Google Play dan Apple App Store. .

Next