Suami intan ladyana. Doakan Intan cepat sembuh

Intan Ladyana sah isteri Harris, tangguh 3 majlis resepsi

Saya mengasingkan diri daripada Intan kerana tidak mahu dia dijangkiti. Pasangan ini bakal disatukan sebagai suami isteri pada 6 Februari depan.

Beza Umur 17 Tahun, Intan Ladyana Sah Bakal Berkahwin Dengan Harris Alif Februari Depan

Beliau pernah menetap di , selama enam bulan sebelum pulang ke Malaysia. Manakala barangan hantaran iaitu sembilan dulang daripada pihak pengantin perempuan berbalas tujuh dulang daripada pihak lelaki tidak dibawa bersama sebagai mematuhi SOP ditetapkan. Menurut OXCELL, "Pemilihan enam ikon ini adalah berdasarkan kejayaan akademik dan pembangunan kerjaya dalam bidang seni'.

Next

Intan Ladyana sah isteri Harris, tangguh 3 majlis resepsi

Tidak ketinggalan, pasangan itu juga bakal menyarung barangan kemas jenama terkemuka, Ceres Jewel bernilai RM13. Artikel di dalam blog ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog yang bertujuan untuk berkongsi maklumat dengan masyarakat umum. Benarlah kata pepatah, jodoh itu rahsia Allah.

Next

Doakan Intan cepat sembuh

Meskipun jarak usia mereka 17 tahun namun itu bukanlah satu penghalang untuk mereka disatukan. Ini adalah pengalaman pertama saya, pastinya saya mahu merasainya sendiri.

Next

Intan Ladyana Bakal Nikahi Lelaki 17 Tahun Lebih Muda, Benarlah Jodoh Itu Rahsia Allah

Baca Disini Juga: Anugerah Buat Intan Ladyana Teristimewa sebelum hari bahagia mereka, Harris juga terlebih dahulu melancarkan lagu baharunya berjudul Anugerah yang semestinya didedikasikan buat jantung hatinya itu. Harris sudah bersedia pikul tanggungjawab menjadi seorang suami.

Next

Bakal Bersalin Akhir Februari, Suami Intan Ladyana Mahu Rasai Sendiri Pengalaman Di Labour Room!

Tentu sekali, ikatan cinta antara mereka jauh lebih kukuh untuk bersemi sehingga ke jannah. Dicapai pada 3 Februari 2021. Retrieved 9 May 2007.

Next

static.clicccar.com

PASANGAN selebriti Intan Ladyana dan Harris Alif selamat disatukan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz di Pejabat Agama Islam Wilayah Persekutuan Jawi kira-kira pukul 10 pagi, Jumaat. Kita pun belajar benda baru daripada orang lain. Dicapai pada 26 Apr 2010.

Next

[VIDEO] Intan Ladyana kini sah isteri Harris Alif, akad nikah berlangsung ikut SOP di Jawi

Tapi kalau dah memang ada keserasian dengan orang lebih berusia atau muda saya okay saja," ujarnya. Menerusi laporan mStar pada 27 Mei tahun lalu, Harris mengakui sedang bahagia menjalinkan hubungan cinta dengan pelakon berusia 38 tahun itu. Bakal Diraikan Dalam Empat Majlis Lebih bermakna impian pasangan ini untuk membina rumah tangga turut bakal direalisasikan ramai pihak penaja sepanjang empat acara penting mereka.

Next