Homestay shah alam seksyen 13. ..::HOMESTAY SHAH ALAM::..

HOMESTAY IRIS@13 SHAH ALAM

Twin villa homestay shah alam.

┬░CITY VIEW HOMESTAY SHAH ALAM AEON MALL STADIUM ICITY SHAH ALAM (Malaysia)

Dengan kabinet serba merah yang menaikkan semangat untuk masak hidangan enak, pastinya keluarga kita tak sabar menunggu air tangan masakan seorang ibu. Shah Alam is also less than 1-hour drive from Kuala Lumpur, and Petaling Jaya. Sebuah TV berskrin rata disediakan di ruang tamu.

Next

..::HOMESTAY SHAH ALAM::..

Anda tak perlu risau tentang keselamatan kereta.

Next

Homi Homestay

Harganya pun berbaloi baloi. Kita juga boleh bersiar siar di taman awam yang terletak berhadapan dengan Setia City Convention Centre yang mempunyai pelbagai lanskap menarik. Ruang tamunya besar, dan insyaallah muat untuk 10 orang.

Next

HOMESTAY IRIS@13 SHAH ALAM

Sambil sambil lari atas "treadmill" tu bolehlah kita nikmati keindahan bandaraya anggerik ini dari aras tinggi.

Next

Seksyen 13 Vacation Rentals & Homes

Mesti baca: Bagi mereka yang merancang mengadakan majlis disini, pemilik homestay ini telahpun berkolaborasi dengan beberapa katerer, jadi anda tak perlu susah susah menempah makanan.

HOMESTAY IRIS@13 SHAH ALAM

Memang cantik, tak dapat dibayangkan susahnya nak jaga kebersihan rumah ni.

Next

Shah Alam Vacation Rentals

Amir's SafeHouse is 1 bedroom condo with 1 bathroom, 2 SofaBed, equipped with a flat-screen TV, 100 Mbps high-speed internet , Netflix, an equipped kitchen, a washing machine and a dryer. Jadi, boleh buat persiapan awal untuk bawa bahan mentah dari rumah. Harga penginapan 1 malam di De Houz Setia Alam: RM120.

Next