Kj menteri kesihatan. Memang saya guna 4 jin, jawab KJ kepada antlvksln

KJ beralih menerajui Kementerian Kesihatan

Menterinya, Khairy Jamaluddin berkata, peperangan itu akan bermula sekiranya Rang Undang-Undang RUU larangan merokok bagi individu yang dilahirkan pada 2005 diluluskan.

Next

Memang saya guna 4 jin, jawab KJ kepada antlvksln

Menurut beliau, KKM telah mengeluarkan lebih banyak kompaun atas kesalahan merokok dalam tiga bulan pertama tahun ini berbanding tahun-tahun sebelumnya. Kelmarin, golongan antiv4ks1n mula menyer4ng Khairy Jamaluddin dengan pelbagai dakwaan termasuk mengatakan menteri itu membela empat ekor jin melindungi dirinya. Kredit: The Straits Times.

Getaran

Terdahulu, beliau turut bertanggungjawab menggalas tugas besar sebagai menteri penyelaras program imunisasi Covid-19. Dalam pada itu, katanya, pelan lima tahun GEGAR-18 akan membantu anak-anak GEG bersiap sedia bebas daripada sebarang bentuk tabiat merokok.

Perang habis

Walaupun penglibatan ekonomi dalam pengajiannya adalah minimum, Khairy menulis dan memberi komen tentang status dan iklim ekonomi di Malaysia. Empat ekor jin yang dimaksudkan adalah gelang hitam yang dipakai oleh Khairy Jamaluddin pada tangan kiri.

Prestasi KJ teruk sebagai Menteri Belia , Jangan berharap sangat KJ sebagai Menteri Kesihatan — static.clicccar.com

Menurutnya, NTD adalah masalah pembentukan dan tumbesaran saraf bayi, manakala Amenia pula adalah keadaan kepekatan hemoglobin Hb dalam sel darah merah adalah rendah.

Nama Menteri Kesihatan, KJ Makin Trending. Tapi Siapakah Dia Sebenarnya?

The police said the special crimes...