Isteri zamani slam. 5 GAMBAR

Isteri Jawab Telefon Tiba2 Terus Terdiam, Kat Situ Zamani Mula Syak. Sehinggalah Isteri Cerita Hal Sebenar

Zuraidah, 53, menghmbuskan nfas terakhir akibat jangkitan kuman dalam drah dan kmplikasi buah pinggang di Hospital Pakar Al Islam, Kampung Baru, jam 1 tengahari, semalam. Tambah membimbangkan apabila perbalahan sedemikian juga boleh menyebabkan perceraian dalam kalangan pasangan suami isteri.

Next

static.clicccar.com

Semalam, Zime Production menerusi hantaran di Instagram telah memaklumkan tentang pemergian kakak kepada penyanyi yang popular dengan lagu Gerimis Mengundang itu.

Isteri Jawab Telefon Tiba2 Terus Terdiam, Kat Situ Zamani Mula Syak. Sehinggalah Isteri Cerita Hal Sebenar

Malah, Zamani juga akan memastikan kesihatannya dalam keadaan tahap yang paling baik pada malam konsert tersebut agar dia dan ahli kumpulan dapat memberikan semula kegemilangan Slam.

Next

5 GAMBAR

Selain Zamani, Slam yang popular dengan lagu Gerimis Mengundang itu turut dianggotai oleh Shah gitar utama , Man pemain dram dan Eddie keyboard. Mari bergosip sekarang ini. JIKA ANDA SUKAKAN SALAH SATU ARTIKEL, JANGAN LUPA SHARE! Zamani ditemui ketika sidang media Konsert Slam Mentari Muncul Lagi di Meeting Room, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur KLCC pada Rabu.

Rumah isteri atau suami?

Memang orang kata, sama cantik, sama padan dan sama sedap suaranya.

Next

static.clicccar.com

Bagi saya, masalah sakit tulang belakang ini tidak akan mengganggu prestasi saya. Bersyukur sempat hadiri pengebumian kakak Zamani bagaimanapun berkata, hidup perlu diteruskan dan dia bersyukur sempat pulang untuk menyelesaikan urusan pengebumian kakaknya.

Zamani Slam syukur kahwin sebelum pandemik Covid

Terima Kasih — Admin TehTarikKaw. Seboleh mungkin, dia juga tidak melihat saya sebagai artis kerana banyak risiko yang akan dilalui apabila memilih untuk melayari bahtera rumah tangga," jelasnya.

Next

Zamani Slam syukur kahwin sebelum pandemik Covid

Kredit foto: FB Artis Malaysia Dalam pada itu, ramai mendoakan agar Zamani diberikan kesihatan yang baik dan segera sembuh. Menurutnya, komunikasi yang baik boleh memastikan isu sebegini tidak berlarutan sesuai dengan konsep bermaafan pada setiap kali menyambut Syawal. Kami harap dapat kembalikan semula kegemilangan Slam," ujarnya.

Next