Zizi kirana seksi. Biodata Penuh Zizi Kirana, Penyanyi Berimej Seksi

[GAMBAR] Bila Zizi Kirana Muat Naik Foto ‘Extra’ Seksi Di Tepian Pantai...

Pada hujung tahun 2009, Zizi mengembangkan kerjaya seninya sebagai salah seorang ahli kumpulan The Fabulous Cats TFC yang memperjuangkan muzik hip hop, diketuai oleh bintang hip hop ternama, Cat Farish. Saya sudah berpakaian begini sudah lama cuma netizen sahaja baru perasan. Apa yang saya pakai bukan menggambarkan siapa diri saya.

Next

Biodata Penuh Zizi Kirana, Penyanyi Berimej Seksi

Agaknya baru kini mereka menyedari kehadiran saya, lalu mengikuti perkembangan saya di media sosial.

Next

4 Artis Malaysia Yang Pernah Dikecam Kerana Berpakaian Seksi

Dalam pada itu, penyanyi lagu Boleh Jalan ini turut menafikan dakwaan netizen mengatakan dia sengaja memuat naik gambar sedemikian untuk menggoda lelaki. Bakatnya dikesan selepas menyertai program realiti Akademi Fantasia musim ketujuh meskipun gagal bertahan sehingga ke peringkat akhir. Saya tak perlu itu semua dan kalau rasa tengok gambar macam itu dah tak boleh tahan, unfollow atau block sahaja.

4 Artis Malaysia Yang Pernah Dikecam Kerana Berpakaian Seksi

A post shared by Tashashilla RR. Dalam bidang lakonan, beliau pernah membintangi pelbagai drama, telefilem mahupun filem seperti Hantu Bonceng, Bujang Sepah Lalalitamplom, Cuti-Cuti Cinta, La So Fa The Musical Musim 1 dan 2 , Cinta Kapcai dan Pian Kena Balik Raya. Foto dimuat naik Zizi di laman Instagram ini menerima kecaman netizen.

Next

4 Artis Malaysia Yang Pernah Dikecam Kerana Berpakaian Seksi

Zizi kemudiannya memberanikan diri menyertai pertandingan realiti Dangdut Academy Asia 2 DAA2 yang berlangsung di Jakarta, Indonesia pada hujung tahun 2016 walaupun gagal menempatkan diri ke pusingan akhir.

Next

Biodata Penuh Zizi Kirana, Penyanyi Berimej Seksi

Kali ini ambar tersebut memaparkan Zizi hanya mengenakan singlet pendek sehingga menampakkan sebahagian bahagian dadanya itu.

Next