Pemandu audi putus kepala. Saksi tahan air mata tengok bapa ucap syahadah kepada anak di pangkuannya, terkilan sikap orang awam “Kalau takut seat kotor jangan berhenti”

Penunggang motosikal maut digilis treler, badan hampir putus dua

Biasanya kejadian kemalangan seperti ini berlaku kepada model supercar berenjin-tengah di mana ruang penumpang tercabut dari enjin. Katanya, kakak mangsa berusia lapan tahun koma dan masih dirawat di Unit Rawatan Rapi ICU , manakala abangnya cedera di kepala dan patah kaki kiri. Mangsa, Muhammad Aiman Mazman, 26 tahun yang beralamat di Gombak, Kuala Lumpur mengalami kecederaan parah di kepala dan disahkan meninggal dunia di tempat kejadian.

Next

PEMANDU KERETA MEWAH JENIS AUDI MAUT KEMALANGAN LANGGAR LORI AYAM

Kemalangan dipercayai berlaku apabila sebuah van yang bergerak dari Ulu Choh menghala ke Gelang Patah dipercayai membelok ke simpang kanan sebelum dirempuh motosikal ditunggang mangsa yang bergerak dari arah Gelang Patah menghala ke Ulu Choh.

Saksi tahan air mata tengok bapa ucap syahadah kepada anak di pangkuannya, terkilan sikap orang awam “Kalau takut seat kotor jangan berhenti”

Dia hanya peluk anak dia dan mengucap. Kemalangan Di Bukit Putus, Wanita Disahkan Maut Seorang wanita berusia 44 tahun maut apabila kereta yang dipandunya dipercayai bertembung dengan sebuah kereta lain di Jalan Seremban-Kuala Pilah Bukit Putus pada Khamis.

Pelajar IPTS Maut Dalam Kemalangan

Doakan kami semua, petugas-petugas kesihatan KKM yang sedang bertugas di seluruh negara.

Next

Pemandu maut, kereta Audi terbabas langgar belakang lori

Ketua Polis Daerah Kerian, Superintendan Mazuki Mat berkata, siasatan awal mendapati, ketika kejadian kedua-dua mangsa dalam perjalanan dari arah Sungai Petani menghala ke arah Kuala Lumpur. Ekoran kemalangan itu kepala mangsa putus dan tercampak ke tengah jalan. Lepas perlanggaran berlaku saya sampai traffic light lampu dah merah dari arah saya.

PEMANDU KERETA MEWAH JENIS AUDI MAUT KEMALANGAN LANGGAR LORI AYAM

Semasa kejadian Arul yang juga pemandu lori berkata dia dalam perjalanan menghantar tanah dan batu dari Jalan Tun Husin menuju ke Jalan Persiaran Timur, Putrajaya.

Next

LELAKI MAUT KERETA PUTUS DUA

Bomba sewaktu tiba di lokasi kejadian. Malah detik tragis itu turut membuatkan seorang saksi dikenali sebagai Arul yang turut tampil membantu mangsa sekeluarga sebak.