Tempat menarik di teluk intan. THE 10 BEST Restaurants in Teluk Intan

Tempat menarik di Perak mengikut daerah

Kanak-kanak di sini boleh bermain taman permainan di sini sambil itu boleh menunggu menjelang senja untuk menikmati pemandangan cantik matahari terbenam. Old Town Relives Nostalgia With Trishaw 4. Ada beberapa kuda yang boleh ditunggang, dan ianya juga selamat.

Next

Tempat Menarik di Teluk Intan yang Terkini 2022 Paling Menawan

Jangan lupa untuk bergambar di tempat ini guna sensasi perjalanan cuti di Teluk Intan yang tak terlupakan bersama keluarga. Saat hendak melawatinya, lokasi dari Menara Condong beralamat di Jl.

Next

Visit Perak: TEMPAT MENARIK

Maka, anda tidak akan menemui apam balik dengan inti seperti coklat dan sebagainya. Antara aktiviti untuk pengunjung adalah mandi di kolam, berbasikal, memancing, menanam sayuran dan memberi makan kepada ternakan, serta jungle trekking. Aktiviti menarik yang boleh dikakukan disini ialah memancing, river cruise, berkayak dan berakit.

Next

SuhaZainul: Menarik Di Teluk Intan Perak

Lokasi dari monumen satu ini berada di pusat kota sehingga anda bisa dengan mudah ketika hendak melawat ke Batu Bertenggek.

Next

70 Tempat Menarik Di Perak 2022 (Updated)

Mempunyai rekaan senibina dan lanskap yang menarik. An Old Uncle Drinking Coffee 4. Mereka yang berpenat kerja mahupun belajar sesuai menenangkan diri di sini.

Next

12 Tempat Menarik di Teluk Intan (+ Restoran) Untuk Keluarga!

Pengunjung boleh membeli pelbagai jenis buah-buahan dengan mudah jika melalui kawasan ini. Nikmati sensasi bercuti lebih menyenangkan dan berkualiti dengan explore tarikan wisata terbaik di Teluk Intan Perak.

Next