Keputusan malaysia vs indonesia. Keputusan penuh MALAYSIA VS INDONESIA 19.11.2019

Siaran langsung keputusan Malaysia vs Indonesia 19.12.2021

MALAYSIA 3-2 INDONESIA BEREGU LELAKI PERTAMA — MALAYSIA MENANG DUA SET PERSEORANGAN WANITA — INDONESIA MENANG PERSEORANGAN LELAKI- MALAYSIA MENANG BEREGU WANITA- INDONESIA MENANG BEREGU CAMPURAN- MALAYSIA MENANG!! Semoga prestasi yang ditujukkan sebelum ini pada Piala Sudirman dapat diteruskan dalam dua kejohanan Piala Thomas dan Piala Uber 2021 kali ini. Semoga berjaya buat pasukan malaysia. Harap ianya cukup buat pemain memanaskan badan di peringkat kalah mati ini nanti.

Next

Siaran langsung Malaysia vs Indonesia 19.12.2021 AFF Suzuki Cup

Dan kita berjaya buktikan kita berjaya menewaskan lawan Indonesia dalam piala Sudirman yang baru-baru ini sahaja peringkat suku akhir 3-2.

Next

Siaran langsung keputusan Malaysia vs Indonesia 19.12.2021

Bila perlawanan ini akan berlangsung? KEPUTUSAN TERKINI MALAYSIA VS INDONESIA 15.

Next

Keputusan penuh MALAYSIA VS INDONESIA 19.11.2019

Semalam pasukan malaysia tiada masalah menewaskan pasukan dari korea selatan apabila menang bergaya 3-0.

Next

LIVE STREAMING FINAL BADMINTON MALAYSIA VS INDONESIA 20.2.2022

Biarpun tipis, tetapi ianya bagus untuk menaikkan semangat dan morale pemain. Line up MALAYSIA VS INDONESIA FINAL PETANG NANTI JAM 4. Kita kena akui pasukan Indonesia lebih ramai pemain mereka yang ada ranking lebih baik berbanding malaysia.

Next

KEPUTUSAN MALAYSIA VS INDONESIA AKHIR SUKAN SEA 2011 (KE

Arif Aiman Subs: Khairul Azhan GK , Kalamullah GK , Shahrul Saad, Dominic Tan, De Paula, Shahrel Fikri, Ariff Farhan, Mukhairi, Arif Fadzillah, Luqman Hakim, Akhyar Rasyid, Quentin Cheng INDONESIA: Nadeo GK , Dewangga, Asnawi, Fachruddin, Arhan, Ricky, Irianto, Witan, Ramai, Irfan, Ezra Subs: Syahrul, Elkan, Edo, Rizky, Ridho, Evan, Rizky Dwi, Yudo, Igbonefo, Kadek Agung, Yabes, Dedik, Saghara Live Streaming Malaysia Vs Indonesia 19. Namun begitu kita tetap melangkah ke peringkat suku akhir sebab kita dapat no2 terbaik dalam kumpulan D.

Next

Live Streaming Keputusan Malaysia vs Indonesia Quarter

Gangsa sudahpun menjadi milik Myanmar setelah menewaskan Vietnam 4-1 petang tadi.

Live Streaming Keputusan Malaysia vs Indonesia Quarter

Bagaimana pula pasukan malaysia hari ini untuk menentang pasukan dari indonesia bukan mudah ini? Leret dan terlalu lemah..

Next