Mi kolok. Mi Kolok Haji Salleh: Stealing the Spotlight during MCO

Resepi Mee Kolok Sarawak • Resepi Bonda

Penulis, Penterjemah, Blogger dan Pemburu Impian. She hopes that one day, the premier would visit the shop for a bowl. Jomm, maggi ala mi kolok....

Next

Resepi Mee Kolok Sarawak Terbaik

Terokai sendiri rasanya dan sesuaikan dengan citarasa sendiri. Freda shared that ever since the movement control order MCO started, there has been a decline in business.

Next

Resepi Turun

Kebanyakan gerai di sekitar ada menyediakan atau menjual mi kolok ini.

Next

Resepi Mee Kolok Sarawak • Resepi Bonda

Apa2 pun berblog lah ikut kesesuaian dan minat kita. Salam semua, hari ni lewat update blog, dan mungkin ini saja entri untuk hari ini.

Next

Mee kolo

As he was tired of renting small spaces, Salleh Reduan decided to start his own cafe in 1993. Imej via Mee Kolok Tang merupakan antara restoran yang menyajikan mi kolok yang halal dan enak.

Next

Mi Kolok Sedap Dayang Sarawak Corner, Sungai Besi

Berbalik pada topik mi kolok kita, mi kolok ni ada dua perisa. Nak pedas sikit boleh tambah sambal kicap. Every day, she would prepare the ingredients while Siti does the cooking.

Next

Resepi Mee Kolok Sarawak • Resepi Bonda

Bukan sahaja sentiasa dikunjungi oleh pelancong dari negara luar, malah orang negara kita juga sentiasa melancong ke sini dek kerana tarikan yang banyak di Sarawak! Kalau tak berapa nak bujang pun boleh.

Next

Mi Kolok Haji Salleh: Stealing the Spotlight during MCO

Mi kolok cendawan yang menjadi kegemaran ramai juga antara menu yang wajib anda cuba di sini, dijamin enak! Kita tak pernah lagi try Laksa Sarawak, sebab setiap kali datang nak makan laksa je, hati tetap terpaut kat mi kolok juga.. Menurut Sepul, anak jati Sarawak kelahiran Kuching, bukan sahaja mi koloknya sedap. Maya juga mempunyai minat mendalam dalam bahasa dan terjemahan, bidang kecantikan, kewangan peribadi, hartanah, hiking serta melancong.

Next