Wayang ktcc mall. static.clicccar.com: Showtimes

Paragon Cinemas Ktcc Mall Showtimes

Takoyaki and Tart 34. Saya tak sabar nak cuba okinawa latte dan caramel macchiato. Dah lama tak minum Starbucks ni, mengidam oi :D Buat masa ini, saya sempat buat spek mata pertama saya di 7 Specs, makan popcorn super sedap di Eureka banyak pilihan flavour, semua sedap! Dengan cerita Wonder Woman 1984 keluar Disember 17, memang cun habis waktu pembukaan semula pawagam di Malaysia ni! CHANGES MAY OCCUR WITHOUT PRIOR NOTICE.

Next

Paragon Cinemas Kembali Beroperasi Di Lokasi Hijau. Paragon Cinema KTCC Mall Terengganu Kekal Asing Tempat Duduk Berjantina

Ia selaras matlamat pawagam tersebut untuk menyediakan tempat hiburan keluarga secara holistik tanpa mengira status. Jadi bila KTCC Mall Terengganu dah dibuka, ini adalah berita gembira bagi kami! Disebabkan tak sabar nak shopping dalam KTCC Mall, jadi kami tak lepaskan peluang sertai proses soft launch pembukaannya pada 24 Januari 2020 yang lalu walaupun hakikatnya pada masa tersebut kami baru je lepas pulang dari.

Next

Showtimes in Paragon Cinemas KTCC Mall, Terengganu

CHANGES MAY OCCUR WITHOUT PRIOR NOTICE.

Next

static.clicccar.com: Showtimes

Korang boleh pergi ke Central Square SP, Taiping Sentral Mall, Melaka Mall, Kuantan City Mall, Kluang Mall, atau The Spring Kuching untuk tengok wayang MBO. KUALA TERENGGANU, 30 September- Terengganu terus menjadi satu-satunya negeri yang melaksanakan pengasingan tempat duduk lelaki dan wanita dalam panggung wayang gambar pawagam.

Senarai Kedai Telah Dibuka di KTCC Mall Terengganu

Jangan lupa dapatkan tiket wayang percuma dari 29 September hingga 7 Oktober 2020 ini sempena pembukaan Paragon Cinemas di Kuala Terengganu City Centre KTCC. Betapa rindunya perasaan nak shopping sambil pusing-pusing dalam mall macam yang selalu saya buat masa tinggal di Puchong dulu. FOR TICKET PRICING CLICK.

Next

Showtimes in Paragon Cinemas KTCC Mall, Terengganu

MU Optic Ini adalah antara senarai kedai yang telah dibuka dalam KTCC Mall Terengganu tapi mungkin ada yang saya terlepas pandang. Walaubagaimanapun, pematuhan prosedur operasi standard SOP yang ditetapkan Kementerian Kesihatan Malaysia KKM tetap perlu dipatuhi di mana setiap pengunjung akan melalui saringan gejala terlebih dahulu di pintu masuk pawagam dan dikehendaki untuk mengimbas QR Code MySejahtera.

Next

static.clicccar.com: Showtimes

CHANGES SUCH AS THESE WILL NOT BE REFLECTED ON OUR SITE.

Next