Sherry merlis. (6 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Ash Dan Sherry Merlis

(TAHNIAH)Sherry Merlis Kini Berbadan Dua

© Provided by Harian Metro KELUARGA adik Sherie menaiki van untuk dibawa ke pusat kuarantin.. Adik pula balik ke rumah dengan keadaan positif Covid-19 dan dia juga ada empat anak berusia tujuh tahun, enam tahun, empat tahun dan 10 bulan termasuk, suaminya. At the age of 17, Sherie Merlis started working as an actor in , Malaysia.

Next

Ash dan Sherry Merlis Selamat Diijabkabulkan

Disebalik nama dan populariti yang ditempa itu, mungkin ada yang tidak tahu tentang sisi lain Zakiah Anas yang juga seorang ibu kepada tiga Terkini Kontroversi Siti Saleha Seksi Hot Puas Dipeluk Lesbian! Gambar Majlis Perkahwinan Sherry Merlis dan Ash Gabba Gabba Pada majlis itu, pihak lelaki menyerahkan sejumlah wang hantaran yang dirahsiakan dan mas kahwin berjumlah RM200 beserta tiga dulang hantaran yang terdiri daripada sirih junjung, cincin dan manisan. Malah Siti Saleha juga pernah berniat untuk berhenti berlakon selamanya dan ingin tumpu kepada pelajarannya! Majlis pernikahan mereka diadakan di Madrasah Islahiyah Addiniyah, Taman Ibu Kota, Kuala Lumpur dan tiada sebarang majlis persandingan dilakukan untuk kedua-dua belah pihak.

Next

MAJLIS PERNIKAHAN: SHERRY MERLIS & ASH

Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri dengan tidak meninggalkan zuriat dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi". Tambah Ash, selain mengusahakan syarikat rakamannya sendiri, Babugusto Records, dia dan Sherry turut merancang untuk membuka sebuah perniagaan produksi. Menurut Ash, 29 tahun, dia bersyukur kerana akhirnya pernikahan mereka berjalan dengan lancar dan berharap ia akan kekal sehingga akhir hayat.

Next

Sherry Merlis Kahwini Ash, Bekas Suami Dira Melodi

Perkahwinan tersebut merupakan yang kedua buat mereka, kerana sebelum ini Sherry pernah mendirikan rumahtangga bersama pelakon Esma Daniel manakala Ash juga pernah berkahwin bersama pengacara Melodi, Dira Abu Zahar.

Sherie Merlis

Ikuti tembual wartawan bersama Wan Nor Azlin yang tetap degil dan tidak kisah peminat gelarnya anak derhaka kerana bergaduh bersama keluarga sendiri sehingga ke kandang mahkamah untuk menyelesaikan kemelut mereka anak-beranak.

Sherry Merlis Kahwini Ash, Bekas Suami Dira Melodi

Zakiah Anas merupakan wanita kelahiran Bagan Serai, Perak ini pernah menjadi pembaca berita Buletin Utama sebelum meluaskan destinasi pengacaraannya menerusi rancangan 999, Bersamamu dan yang terbaru, 360. Surah Al-Anbiyaa', Ayat 89. Malah, di dalam rumah ini ada juga ibubapa kami.

Sherie Merlis dah dibantu, adiknya dan suami dibawa ke pusat kuarantin Covid

In 2012 she married music producer Tengku Shafiz Rullah As Syafiee former husband of , also known as Ash. Semua artikel, gambar adalah hak milik peribadi penulis melainkan dinyatakan sumbernya atau diambil terus daripada capaian Google's. Hanya bercinta selama enam bulan, Murai Batu memujilah kedua-duanya kerana enggan melenggahkan untuk disatukan.

Next

Sherie Merlis

Untuk makluman, tiada majlis persandingan dilakukan oleh kedua-dua belah pihak. Senang cerita majlis pernikahan Ash dan Shery dijalankan dengan suasana yang cukup sederhana. Rupa-rupanya Nabila Huda selama ini menyembunyikan kisah hidupnya daripada diselak oleh sesiapa.

Next