Harga proton iriz 2021. √ Harga Proton Iriz Terbaru Mei 2022 dan Spesifikasi

Proton Baru 2021

Varian Proton Iriz Terdapat 7 varian yang tersedia dari Iriz: 1. Spesifikasi Mobil Proton Iriz Mesin Tipe Mesin : 1. Spesifikasi Proton Iriz Disini sobat bisa melihat secara langsung detail spesifikasi mobil ini, sobat akan menemukan keunggulanya pada bagian mesin, fitur dan dimensi yang disuguhkan.

Next

harga proton iriz 2021

Interior: Iriz 2021 kini dilengkapi dengan port USB khas untuk dashcam kereta anda. Pada sesi berkenaan, beberapa pihak telah mengemukakan beberapa soalan kepada beliau mengenai kemas kini terkini tentang masalah kekurangan alat ganti yang dialami oleh Proton.

Next

PROTON EDAR KUALA LUMPUR DAN SELANGOR

Proton Iriz ini tiba dengan pakej waranti selama 5 tahun atau 150,000KM mana-mana yang tiba dahulu. Walaupun sesetengah mungkin kekal optimistik bahawa 2022 mungkin lebih baik dengan pelbagai model yang akan datang, kami ingin mendedikasikan artikel ini kepada kereta yang tidak ak Pegangan stok yang rendah dan kelewatan alat ganti menjejaskan prestasi jualan Jualan dijangka pulih bulan Februari selepas aktiviti pengeluaran dimulakanKesan banjir yang teruk di Selangor pada penghujung 2021 telah terbukti pada Januari 2022 bagi pengeluar kereta nasional PROTON. Pada kesempatan kali ini admin otomotif GINGSUL akan mengulas harga mobil Chevrolet Camaro, harga...

Next

Proton Iriz Facelift 2021 Dilancarkan

Baiklah sobat otomotif sekarang akan kita hadirkan detail Spesifikasi dan Harga Proton Iriz yang terlihat murah. Ciri Proton Iriz Senarai ciri keselamatan Iriz merangkumi Central Locking, Power Door Locks, Anti Theft Device and Engine Immobilizer.

Next

2021 Proton Persona, Iriz facelift

Selain itu, kadar tenaga kerja yang perlu dibayar ketika 3 kali servis terawal juga percuma. He has been in the auto industry since 2006, previously filling the pages of two motoring magazines before joining this website. Dokumen yang diperlukan salinan : 1.

Next

Harga Saga Baru 2022 Promosi Terbaru

Stay tuned for more. Terdapat ciri-ciri sistem keselamatan yang baru dari Proton.

Next

harga proton iriz 2021

Varian AV, berharga RM 58,800.

Next

Senarai Harga Kereta Proton 2022

Jika Anda memiliki Proton Iriz bekas dan ingin dijual kembali, segera pasang iklan jual mobil di Cintamobil. Penggerak Proton Iriz Iriz dikuasakan oleh 1332cc 4-silinder Petrol Enjin menghasilkan kuasa 94 hp dengan tork 120 Nm and 1597cc 4-silinder Petrol Enjin menghasilkan kuasa 108 hp dengan tork 150 Nm.