Daftar mybayar saman. static.clicccar.com: CARA DAFTAR LOGIN DAN BAYAR SAMAN PDRM ONLINE

Mybayar Saman, Cara Daftar & Login (static.clicccar.com)

Sebelum itu bersempena Hari Polis yang ke-214, IPD di beberapa buah negeri menawarkan diskaun saman sebanyak 50% bagi semua jenis saman kecuali saman tertentu yang telah disenaraikan. Di laman Kedua, anda dikehendaki untuk mengisi Alamat terkini anda, Bandar, Poskod, dan Negeri anda berada. BACA SINI: Sekarang tidak lagi.

Daftar MyBayar Saman PDRM: Diskaun Saman 50% Hingga 11 April 2021

Akhir kalam Kami menyambut baik atas inisiatif PDRM melancarkan MyBayar Saman ini. Senarai Saman YANG LAYAK MENDAPAT DISKAUN? Berbeza sangat dengan cara dahulu, cara konvensional.

Next

CARA DAFTAR MYBAYAR SAMAN :PANDUAN LENGKAP BAYAR ONLINE KOMPAUN POLIS TRAFIK DAN JPJ

Kemudian anda perlu pilih mode bayaran dan lakukan transaksi secara online banking seperti biasa. Boleh dahulu menggunakan SMS.

Next

Mybayar Saman, Cara Daftar & Login (static.clicccar.com)

Tak perlu bersesak-sesak dalam pada masa yang sama tiada lagi igauan tunggakan saman.

CARA GUNA APLIKASI MYBAYAR SAMAN PDRM (Daftar & Semak Saman Terkini)

Buat masa ini, tiada ada ruang untuk memasukkan nombor pendaftaran syarikat bagi membolehkan bayar saman bagi pihak syarikat secara online. Mybayar saman bole di install di aplikasi android dan iphone. APA ITU MyBAYAR SAMAN? APA ITU MYBAYAR SAMAN MyBayar Saman ialah aplikasi terbaharu daripada Polis Diraja Malaysia PDRM bagi membolehkan orang ramai membayar saman dengan mudah melalui portal dan aplikasi telefon berbanding kaedah sedia ada.

Next

Cara Daftar MyBayar Saman Online : Portal & Aplikasi Mobile

Jadi, bagi anda yang ingin bayara saman untuk company, kami nasihatkan anda hadirkan diri di Cawangan Trafik yang berhampiran dan buat pembayaran di sana.