Ratu tenpin episode 10. Ratu Ten Pin Episod 10 Tonton Live Drama Video

Ratu Ten Pin Episod 13 Live Astro Ria Video

Selain itu juga, drama Ratu Ten Pin menjadi lebih menarik dengan vibe bowling tersebut apabila living legend yang juga ratu boling negara, Shalin Zulkifli menjadi penasihat bagi drama ini. Selain itu, anda juga boleh saksikan secara On Demand atau menerusi aplikasi dan Ultrabox. Kepala Bergetar Maid astro ria Episod 13 Melayu Drama Dan Download.

Next

Ratu Ten Pin Episod 13 Live Astro Ria Video

Sebuah drama dengan bertemakan aksi sukan boling. Waktu Siaran Drama Ratu Ten Pin akan bersiaran untuk 16 episod setiap Isnin hingga Khamis, jam 11. Pergaduhan itu berlarutan sehingga melibatkan penderaan fizikal.

Next

Saksikan Drama Ratu Ten Pin (Astro Ria)

Nasib Norma berubah apabila dia menjejakkan kakinya buat pertama kali di pusat permainan boling. Dapatkan mereka mewakili negara sekali gus ke peringkat kebangsaan bagi mengalahkan pasukan negara lain untuk mengharumkan nama negara? BACA : Yang paling menarik, salah seorang pelakon dan watak utama dalam drama Ratu Ten Pin dilakonkan oleh bekas Ratu Boling Kebangsaan, Syaidatul Afifah yang memegang watak sebagai Sandra. Beliau membawakan sebuah watak yang garang, sombong, acah diva dan suka mengamuk.

Next

Ratu Ten Pin Episod 10 Tonton Live Drama Video

Walaupun datang dari keluarga berpendapatan rendah, zaman kanak-kanak Norma penuh dengan botol kaca kosong dan buah kelapa yang dijadikan sebagai alat permainan boling.

Ratu Ten Pin Episod 10 Live Astro Ria Video

Malay Drama Ratu Ten Pin Ep-15 astroria dfm2u Gempak Telemovie.

Next

Ratu Ten Pin Episod 10 Live Astro Ria Video

Reesz membuat keputusan untuk belajar bermain boling untuk menggembirakan ibunya.

Ratu Ten Pin Episod 13 Live Astro Ria Video

Walaupun datang dari keluarga berpendapatan rendah, zaman kanak-kanak Norma penuh dengan botol kaca kosong dan buah kelapa yang dijadikan sebagai alat permainan boling. Kena saksikan kesemua episod untuk drama Ratu Ten Pin di Astro Ria.

Drama Ratu Ten Pin

Tonton Gempak Ratu Ten Pin Epi 13 Astro Ria HD Terbaru Filem Malaysia, Kepala Bergetar Drama Sangat myflm4u Ratu Ten Pin Episode 13 Video Links Tonton dan free download. Reesa pula cuba bersabar dengan sikap ayahnya yang sering memarahi ibunya. Ratu Ten Pin Episod 15 Live Tonton Astro Ria Drama Video.