Tak sangka lirik yonny. Muzik Video 'Tak Sangka' Dari Yonnyboii, Zynakal Dan Asyraf Nasir Gempak Habis!

YonnyBoii

Lagu ini adalah hasil ciptaan oleh Yonnyboii, Zynakal, ASYRAF NASIR dan dikeluarkan oleh Def Jam Recordings Malaysia. Ditambah pula dengan karakter masing-masing dalam lagu ini yang juga agak kuat, membuat dentuman jantung berdebar dan rasa teruja seolah ingin melompat setinggi-tinggi yang boleh. Malah muzik video ini juga berada di tangga ke 6 di Youtube Music.

Next

Muzik Video 'Tak Sangka' Dari Yonnyboii, Zynakal Dan Asyraf Nasir Gempak Habis!

Bukan calang-calang, sudah tentunya muzik video ini ada jalan cerita yang sesuai dengan lagu Tak Sangka ini. Dicipta dan ditulis sepenuhnya oleh ketiga-tiga anak muda ini, 'Tak Sangka' juga disusun dan diterbitkan bersama SeaTravel di samping Yonnyboii sendiri. Fariza Hj Saidin PPT, BKT.

Next

Tak Sangka MP3 Song Download by YonnyBoii (Yonny (Deluxe Version))

Malah ia mengambil masa kami selama 3 bulan untuk disiapkan," jelas Thaqif Saadon selaku pengarah. Lagu-lagu yang dicipta oleh anak muda ini juga miliki yang cukup bermakna dan jika difahami dengan teliti boleh menyentuh perasaan.

Muzik Video 'Tak Sangka' Dari Yonnyboii, Zynakal Dan Asyraf Nasir Gempak Habis!

Muzik video "Tak Sangka" juga dikeluarkan pada 20 Ogos 2021 di saluran YouTube Yonnyboii. Seperti kebanyakan lagu di bawah Def Jam Malaysia, 'Tak Sangka' turut menampilkan sebuah video muzik istimewa berkonsep animasi yang sesuai dengan keadaan masa kini.

KENAPA YONNYBOII, ZYNAKAL DAN ASYRAF NASIR 'TAK SANGKA'?

Seperti judulnya, ' TAK SANGKA' menggambarkan perasaan di mana mereka tidak menyangka yang mereka mampu lakukan apa yang sedang mereka kerjakan sekarang, khasnya di bidang muzik. Malah katanya, hubungan persahabatan mereka bertiga juga memainkan peranan yang besar dalam jalan cerita di mana keutamaan adalah untuk menghasilkan sesuatu yang segar dan eksperimental. Ini juga merujuk kepada proses mengejar impian mereka tanpa ragu dan tidak menyangka bahawa orang yang pernah terlepas pandang akan kemampuan mereka kini baru menyedari kebolehan yang mereka punyai.

YonnyBoii

Terkini : Selain mengasaskan blog Kak Fas turut menjadi penulis bebas untuk portal kitareporters.

Next

YonnyBoii

Berpendidikan Ijazah Sebaran Am; Berpengalaman 28 tahun dalam bidang Kewartawanan di Kumpulan Utusan.

Muzik Video 'Tak Sangka' Dari Yonnyboii, Zynakal Dan Asyraf Nasir Gempak Habis!

Dikenali menerusi suara nyanyiannya yang cukup santai dan lain dari penyanyi lain, Yonnyboii mencipta satu fenomena luarbiasa. Ia menampilkan versi animasi ketiga-tiga penyanyi ini dan diarahkan oleh Thaqif Saadon serta dibantu olah Hakeem Roshdi. Video muzik tersebut telah diterbitkan oleh Atypical Visual dan Studio Firepulse dengan arahan seni oleh Imran Mansur bersama Sabrina Sofiadin sebagai pereka grafik.