Suamiku paling sweet episod 18. Tonton Drama Suamiku Paling Sweet Full Episode 01 Hingga Akhir

Suamiku Paling Sweet by Anjell

Juga tak lupa si kecil Hafiy yang comel. Namun, lelaki bernama Izz Haikal yang sabar, baik hati, tenang, penyayang, melindungi dan sungguh2 cintakan Qisya telah dengan mudah cairkan si Qisya ni. Macam mana dengan ucapan cinta dan sayang dia padaku? Pada N, Hakimi and Q banyak membantu mengembangkan personaliti Qisya dan Izz, manakala Hafiy pula menambahkan lagi gula dalam cerita Qisya dan Izz.

Next

Tonton Drama Suamiku Paling Sweet Full Episode 01 Hingga Akhir

Mawar Rashid sebagai Qisya Iriz Syafiq Kyle sebagai Izz Haikal Nik Adam Mika sebagai Hafiey Liza Abdullah sebagi Puan Fatimah Natasya Mahyan sebagai Maya Fazren Rafi sebagai Qairul Aedy Ashraf sebagai Hakimi Lia Natalia sebagai Deena Fazlina Ahmad Daud sebagai Puan Sanisah Manan sebagai Manaf Amirul Faqeem sebagai Ikram Khairul Bahri sebagai Khalid Chomel Farhana sebagai Shuk Remy Maghrib sebagai Danny Elvina Mohamad sebagai Hanna Aida Othman sebagai Hanum Zulkifli Salleh sebagai Pak Tam Mengisahkan Qisya Iriz Mawar Rashid , graduan universiti yang terpaksa menjadi pengasuh sementara Hafiey Adik Nik Adam Mika , iaitu cucu kepada kawan ibunya, Puan Fathma Liza Abdullah. Gigih pula melayan perangai tak cukup matang si Qisya..

Next

AnjelLayan: Suamiku Paling Sweet (BAB 21)

Tags: Cik Serba Tahu. Mana la sempat nak bergayut dengan Maya, kan? Cara Izz dan Sya nih kahwin masih tema kahwin paksa, ye la dah kena tangkap basah. Qisya mula memberontak sehingga dia sanggup meninggalkan Izz Haikal dan Hafiey walaupun sudah bernikah.

Suamiku Paling Sweet by Anjell

Mungkin it's just my feelings. Bab-bab novel Suamiku Paling Sweet ini juga ada dikongsikan secara online.

Suamiku Paling Sweet: Season 1 (2017) — The Movie Database (TMDB)

Namun mereka tidak ambil peduli tentang maksud sebenar di sebalik debaran hati tersebut sehinggalah terjadi sebuah peristiwa yang mengubah nasib hidup mereka berdua.. Dengan sikap Qisya yang tak pasti dengan perasaan sendiri. Rasanya tak pernah try buku author ni or maybe lupa kalau2 dah pernah baca buku yang lain.

Suamiku Paling Sweet Episod 26 Watch Online

Sampai-sampai aku lupa yang kaki aku tengah sakit sekarang ni.