Ekehadiran. APDM Login 2022 (KPM)

APDM eKEHADIRAN

Portal Digital Learning KPM Sila ke pautan berikut untuk mendapatkan lebih banyak info berkaitan aplikasi di dalam Portal Digital Learning DL KPM. Di bahagian kiri laman sesawang, log masuk ADPM dengan mengisi ID Pengguna dan Kata Laluan. Tidak dinafikan Kementerian Pendidikan malaysia ada begitu banyak sistem online yang ditawarkan kepada pengguna di malaysia.

Apdm KPM 2022, Login Masuk Kehadiran Murid Rekod Online

Tiada murid sepatutnya di dalam kelas tersebut sebelum memadam kelas tersebut. Jika anda ingin melihat analisis kehadiran individu sahaja seorang murid , klik bulan untuk paparkan kehadiran murid secara individu mengikut tarikh. Sistem maklumat murid sekolah rendah dan pelajar sekolah menengah di portal apdm kpm ini dibuka untuk digunakan guru secara online baik di Putrajaya Kuala Lumpur Kl Pulau Pinang Penang Selangor Perak Labuan Sabah Sarawak Perlis kelantan Terengganu Pahang Kedah Johor Melaka dan Negeri Sembilan.

Next

APDM eKEHADIRAN

Pengesahan kesemua data murid perlu dibuat oleh Admin APDM Sekolah sebelum dihantar kepada admin PPD.

APDM Kehadiran Murid 2020 Online (Aplikasi eKehadiran)

Jika anda ingin melihat analisis kehaidranmengikut tarikh yang diingini, klik laporan kedatangan murid.

Next

eKEHADIRAN Apdm Data Kehadiran

Sistem yang digunakan oleh guru-guru untuk merekodkan kehadiran murid ke sekolah. Manual ekehadiran aplikasi Kini kehadiran murid boleh dilakukan melalui aplikasi mudah alih yang terdaapt di plat store dan app store yang diberi nama eKehadiran Murid. Admin satu sekolah disarankan supaya menukar kata laluan selepas log masuk buat pertama kali atas sebab keselamatan akaun.

Apdm KPM 2022, Login Masuk Kehadiran Murid Rekod Online

Selalunya Penolong Kanan Hal Ehwal Murid PK Hem yang menjadi Admin sekolah bagi APDM ini.

Next

APDM Kehadiran Murid 2020 Online (Aplikasi eKehadiran)

Melalui aplikasi eKehadiran, anda boleh melihat rekod kehadiran murid bagi 30 hari dari tarikh semasa. Dan setiap aplikasi pengkalan data murid pada borang tersebut akan disalin semula oleh guru masing-masing dan dimasukkan dalam sistem. Saranan kepada Admin sekolah supaya menukar kata laluan selepas log masuk buat pertama kali atas sebab keselamatan akaun.

Next