Abang bomba i love you episode 12. Melayan Drama Bersiri Abang Bomba I Love You Di Astro

Abang Bomba I Love You Episode 8

Salahkah seorang budak mentah jatuh cinta pada lelaki berkerjaya jika dia mampu memandu arah cinta itu? Jasa baik Rayqal menyelamatkan nyawa Lily berkali-kali membuatkan Lily menganggap lelaki itu bagaikan superherodalam hidupnya. Sempat tak sempat gak lah.

Next

Abang Bomba I Love You Episod 1

Perkahwinan Rayqal dan Mawar yang bakal berlangsung membuatkan Lily membawa diri dan berazam melupakan cinta dalam arlogi masa.

Abang Bomba I Love You Episode 8

Mampukah Lily melupakan Rayqal, setelah sekian lama berkelana di bumi asing? Drama bersiri 16 episod itu diarahkan oleh MP Roslin dibawah penerbitan Global Station Sdn Bhd. Salahkah seorang budak mentah jatuh cinta pada lelaki berkerjaya jika dia mampu memandu arah cinta itu? Perkahwinan Rayqal dan Mawar yang bakal berlangsung membuatkan Lily membawa diri dan berazam melupakan cinta dalam arlogi masa.

Melayan Drama Bersiri Abang Bomba I Love You Di Astro

Ini ada lagi drama adapitasi dari novel pulak yang akan mengantikan drama Si Kolot Suamiku yang akan bersiaran pada 12 September nanti setiap isnin hingga khamis di astro ria dan astro MAYA HD. Pandang sekali cuma, tiada lagi pandangan kedua dan seterusnya.

Next

Abang Bomba I Love You Episod 1

Namun, kesucian dan ketenangan yang dirasakan ketika menyentuh auranya membuatkan ia kembali diraih oleh mata yang pernah buta menilai keindahannya. Ia tak pernah sembuh biar arlogi masa kian berganjak.

Abang Bomba I Love You Episode 8

Hubungan mereka mulai rapat setelah Rayqal berkali-kali menyelamatkan nyawa Lily.

Next