Skandal ebit liew. Video Ebit Lew tersebar, ada rancangan jahat nak jatuhkan beliau

Video Ebit Lew tersebar, ada rancangan jahat nak jatuhkan beliau

Live EL penuh dengan emosi dan penceritaan. Ada juga yang bertanya boleh tak main kutu atau bayar ansur-ansur? Sedangkan Ustaz Nadir lepasan agama.

Video Aksi Tak Senonoh Atas Katil Lelaki Mirip Ebit Liew Tersebar

Berani betul PU Rahmat expose tentang Ebit Lew.. Dia ada contact ngan Nadir NGO lama bantuan gaza untuk backup dia..

Next

Video tersebar... benarkah ada usaha jatuhkan Ebit Lew?

Namun jawapan EL cuma menambahkan lagi persoalan demi persoalan dalam kepala aku ni. Melalui NGO Pertubuhan Kasih Umat Malaysia, Ebit dan pasukannya sering kali keluar negeri bagi memberikan sumbangan.

Next

Didakwa Atas Kes Gangguan Seksual, Ini Kronologi Kejadian Babitkan Ebit Lew

Untuk membuat video yang kedua-dua elemen tersebut bergerak secara aktif ianya tersangat kompleks.

Next

Video Ebit Lew tersebar, ada rancangan jahat nak jatuhkan beliau

Siasatan kes gangguan seksual diteruskan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah JSJ Bukit Aman, Datuk Seri Abd Jalil Hassan memaklumkan bahawa pihak polis kini masih lagi melengkapkan kertas siasatan berhubung kes gangguan seksual serta sedang mengambil keterangan mangsa yang terlibat, lapor.

Gempar !!! Netizen “korek” penubuhan syarikat Ebit Lew, rupanya tidak pernah audit

Di dalam LIVE tadi. SPOILER ALERT Sinopsis Filem Pertama Lesung Batu Merah 2021 Seorang lelaki sedang memegang telefon dalam posisi selfie sedang melihat kamera dan ada la ternampak penampakan 2 serombong kapal dan beberapa tahi arnab beauty mark tanda kecantikan gittew pada wajah.

Next

Didakwa Atas Kes Gangguan Seksual, Ini Kronologi Kejadian Babitkan Ebit Lew

Memang padulah ilmu yang orang boleh buat macam tu. Tidak lama selepas itu muncul pula isu audit Pertubuhan Kasih Umat Malaysia yang sampai sekarang belum dijawab oleh Ebit Lew setelah Nadir sendiri mengeluarkan kenyataan dan laporan kewangan bagi menjawab persoalan dari Ebit Lew kemana perginya RM20 juta pada sesi live beliau yang lepas. Sumber kewangan utama EL berdasarkan fakta adalah dari training dan ceramah.

Next