Teka-teki bodoh. 50 Teka

10 Teka Teki Bodoh

TEKA TEKI PALING LAWAK, LUCU DAN SUSAH Teka teki adalah aktiviti menguji minda yang dimainkan sejak azali. Bermain teka-teki juga bisa meningkatkan kedekatan antar keluarga dan teman. Apa yang harus ia nyalakan terlebih dahulu? Kalau sedang sendiri, kakinya ada empat, kalau berdua, kakinya jadi ada delapan.

Next

Teka Teki Lawak, Lucu & Susah Beserta Jawapan

Teka-teki bererti penyataan atau soalan yang mempunyai pembayang-pembayang tertentu yang bermaksud untuk menduga akal seseorang. Kedekatan semakin tercipta dan tertawa bersama itu sangat menyenangkan. Jawapan : Reket badminton 25.

Next

65 Teka

Pada hari ini kami ingin nyatakan bahawa kami telah publishkan satu bahan yang sangat berguna untuk ibubapa cetak iaitu Himpunan Contoh Teka-teki Lawak Bodoh Yang Power Untuk Guru-guru. Jika ada 10 pejuang Indonesia yang berperang lalu ada satu orang yang gugur, ada berapa orang yang akan kembali ke markas? Pokok apakah yang ada jantung? Huruf W, kalo diganti X bisa lebih murah.

Next

Senarai Contoh Teka Teki Lawak Bodoh Dan Jawaban Yang Terbaik Untuk Para Ibubapa

Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK' 7 Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki... Karena ia berjalan mundur 22. Bagi Anda yang hendak bermain, 65 teka-teki beserta jawabannya berikut ini bisa menjadi referensi.

Next

Senarai Contoh Teka Teki Lawak Bodoh Dan Jawaban Yang Terbaik Untuk Para Ibubapa

Jawapan : Golf 4. Karena mati satu tumbuh seribu. Posisiku ada di depan ibu, tetapi suka bersembunyi di belakang televisi.

Next

Himpunan Contoh Teka

Ya, sebarkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini. Soalnya bayang-bayangmu selalu berkibar di hati aku.

Next

Bermacam Contoh Teka Teki Bodoh Dan Jawapan Yang Terhebat Untuk Guru

Tukang becak lagi narik penumpang 40.

Next

40 Teka

Sebenarnya tak patut dikira duit yang ada pada Usop sebab dah kira dalam jumlah duit yang Usop masih pinjam.

Next