Digi subsidi. Bantuan Jaringan Prihatin 2021 (Semakan Cara Daftar & Tebus)

Jaringan Prihatin

Ini menjadikan faedah keseluruhan program ini berjumlah RM3. Untuk perbandingan, harga RRP untuk Galaxy A02s ialah RM529. Maka anda telah buat dengan memilih subsidi pembelian telefon pintar atau memilih data bulanan.

Next

PROGRAM SUBSIDI JARINGAN PRIHATIN : CARA DAFTAR SEMAK DAN TEBUS CELCOM/MAXIS/DIGI/UMOBILE DLL

Pakej dan pendaftaran adalah bergantung kepada syarikat telefon masing masing.

Cara Daftar, Semak dan Tebus Program Jaringan Prihatin

Apa yang patut saya lakukan sebelum pilih subsidi Program Jaringan Prihatin? Sekiranya saya mendaftar, apa yang akan berlaku kepada data peribadi saya? Melalui program ini, golongan B40 akan menerima bantuan kredit telekomunikasi sebanyak RM 180 seorang. Cara Semak, Daftar dan Tebus — Untuk CELCOM — Digi Tawar Rebat Sehingga RM300 Cara Semak, Daftar dan Tebus — Untuk DIGI — MAXIS Hotlink Nikmati subsidi RM180 atau RM300 untuk produk Maxis dan Hotlink yang layak Cara Semak, Daftar dan Tebus — Untuk Pengguna MAXIS — Get RM180 worth of subsidies on your monthly plan or enjoy a FREE device! Tawaran ini hanya dibuka untuk waktu yang terhad, justeru pelanggan yang berminat digalakkan untuk se-gera mendaftar pakej telefon pintar ini dari 5 Mei hingga 31 Julai 2021.

Next

Digi umum subsidi Jaringan Prihatin, tawaran istimewa

Berikut adalah cara untuk batalkan dan pendaftaran semula syarikat telekomunikasi: Sila hubungi syarikat telekomunikasi yang telah anda daftarkan untuk Program Jaringan Prihatin tempoh hari.

Next

Digi umum subsidi Jaringan Prihatin, tawaran istimewa

Apa yang terjadi jika saya telah pilih subsidi telefon pintar dan telah tebus telefon pintar,tetapi saya dapat telefon pintar outdate,boleh tukar ke? Contohnya kita bujang layak subsidi RM180.

Next

Cara Daftar, Semak dan Tebus Program Jaringan Prihatin

Biasanya telefon pintar outdate ini tidak boleh install whatapps,youtube dan lain-lain. While the bill subsidy option remains the same at RM180 RM15 subsidy for 12 months for BPR recipients with or without children, the device rebate is only for those with children, which is set at RM300. Jika anda penerima yang layak, anda boleh melanggan pelan data atau pakej peranti yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat telekomunikasi yang mengambil bahagian dalam program ini.