Anugerah bintang popular 2021 undi. Senarai Calon Top 5 ABPBH 2021

Senarai Penuh Calon Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 34)

Sewaktu zaman persekolahannya, beliau aktif dalam pasukan sorak serta gemar memasuki pertandingan nyanyian. Mei lalu, gadis kelahiran Alor Setar, Kedah itu berkongsi menjalani rawatan dengan pakar psikiatri untuk mengubati gangguan bipolar disorder.

Next

“Macam Pelik” Undian ‘ABPBH’ Terbuka Untuk Semua Negara Ke? Sampai Boleh Cecah 86 Juta

Aina Abdul, Khai Bahar - Nafas Cinta 4. Pemegang trofi Aktres Pilihan drama Kau Aku Kita dan Pasangan Pilihan bersama Saharul Ridzwan di Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2016, Pelakon TV Wanita Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-30, Pelakon Wanita Sensasi di Anugerah Telenovela 2017 dan Aktres Pilihan drama Biar Aku Jadi Penunggu di Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2018. Ada sahaja cerita negatif menghambat dirinya, baik dalam aspek kerjaya, peribadi mahupun imej.

Senarai Penuh Calon Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 34)

Dengan rendah hati saya mengakui ada yang lebih layak menang dan saingan sengit pastinya dari Sherry.

Info Penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian 34 (ABPBH 34) 2021

Selain trofi, Janna menerima sebuah kereta dan telefon pintar Xiaomi 11T Pro 8GB + 256GB bernilai RM2,099 sumbangan penaja utama ABPBH 34, Xiaomi. Fify Azmi - Ryan Aralyn 4. Berkelulusan Sijil Pelajaran Malaysia SPM.

Next

Anugerah Bintang Popular kini kembali, ini senarai pencalonan edisi ke

Kumpulan Dolla - Dolla Make You Wanna 5. Mempertandingkan 14 kategori utama dan enam 6 kategori online, pemilihan artis kegemaran boleh dilakukan bermula 10 September yang lalu sehingga 3 Oktober ini menerusi laman web ABPBH 34 di Undian pula boleh dilakukan sama ada secara percuma, pakej langganan BH digital dan cetak serta undian bersama telefon pintar nombor satu di dunia, Xiaomi.

Next

Senarai Penuh Calon Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 34)

Wani Kayrie Pelakon Filem Lelaki Popular 1. Tambah beliau, peratusan penduduk berumur 65 tahun dan lebih umur tua meningkat daripada 7. Komen Janna selepas majlis tersebut.

Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular 2021 (ABPBH 34)

Beliau beralih kepada peranan yang lebih kedewasaan menerusi drama waktu perdana di Slot Akasia TV3 Biar Aku Jadi Penunggu bersama Ashraf Muslim Janna membuat kemunculan sulungnya di layar lebar menerusi filem sulung lakonannya, Kimchi Untuk Awak 2017 memegang watak antagonis bernama Zara serta drama bertajuk Dia untuk siaran di Slot Akasia TV3. Apa-apa pun, pihak Kecoh Ape mengucapkan tahniah kepada Janna Nick di atas kemenangan besar tersebut! Memulakan karier seni di usia sekitar 5 hingga 7 tahun sebagai model iklan komersial dan video korporat. Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH merupakan sebuah anugerah berprestij bagi peminat memilih selebriti dan artis kesayangan mereka untuk setiap kategori yang dipertandingkan.

Next