Bidaisari resort janda baik pahang. General 2 — BIDAISARI RESORT

General 2 — BIDAISARI RESORT

Memang sesuai untuk reunion, family gathering dan aktiviti korporat. Aktiviti menarik yang lain pun banyak seperti seperti berbasikal keliling kampung, bermain bola pantai, mendaki dan memanah.

Room rate Bidaisari Resort, Janda Baik from 27

Paling best ada private pool. Mahukan percutian yang menenangkan jiwa? Selain mempunyai 19 jenis bilik dengan lapan konsep, turut disediakan adalah ruang membaca, spa, bilik karaoke, kafe dan sebagainya.

30 Resort Janda Baik (Menarik dan Top Best)

Banyak jenis penginapan yang anda boleh pilih mengikut citarasa anda. Alamat: Lot 744 Kampung Orang Asli Hulu Chemperuh, Kampung Janda Baik, 28750 Bentong, Pahang.

Next

Bidaisari Resort

Bidaisari Resort is a resort with great comfort and excellent service according to most resort's guests.

Next

BIDAISARI RESORT: UPDATED 2022 B&B Reviews, Price Comparison and 95 Photos (Pahang)

Unlucky holiday for us. Resort ini mempunyai 22 bilik yang boleh memuatkan sehingga 70 orang dalam satu masa. Tak perlu susah-susah untuk memikirkan aktiviti apa yang hendak dilakukan kerana semua sudah tersedia! Jangan risau tentang ketiadaan line kerana pihak resort telah menyediakan Wi-Fi percuma untuk pengunjung.

Next

BIDAISARI RESORT

For water, need to order from kitchen since only two rooms occupied for that day. Alamat: Lot 20, Lorong Cheringin 1, Kampung Cheringin, 28750 Bentong, Pahang.