Sarawakku sayang 2021. S.K. Ling & Tan Advocates

BKSS 8.0

Ketua Menteri yang juga Pengerusi GPS, Datuk Patinggi Abang Johari Tun Openg berkata, langkah-langkah itu merangkumi sembilan langkah bantuan tunai BKSS bagi Kategori Bujang dan Isi Rumah serta enam langkah pemberian diskaun. Bantuan KIR ini akan dikreditkan mulai 31 Julai hingga 31 Disember 2021.

Next

Cara Semak Status Bantuan Khas Sarawakku Sayang (BKSS) Bujang

Oleh itu, Abang Johari berkata, JPBN sentiasa bekerja sepanjang masa untuk memastikan keselamatan rakyat terus terpelihara. Untuk makluman rujuk ke laman web BKSS.

Next

Permohonan Bantuan Khas Sarawakku Sayang (BKSS 6.0) 2021 (Semakan Status)

Pembayaran terus ke dalam akaun bank Anda akan menerima bayaran Bantuan Khas Sarawakku Sayang melalui bank yang didaftarkan semasa permohonan tempohari.

BKSS 8.0

Bantuan ini boleh dikategorikan sebagai elaun bulanan dan one-off. Sehingga kini tiada lagi permohonan baru dibuka.

Next

BKSS 8.0

Diskaun 50% Sewa Skim Perumahan HDC Diskaun 50% sewa Skim Perumahan HDC akan diteruskan bagi bulan Julai hingga Disember 2021.

Next

BKSS 8.0 : Senarai Insentif Bantuan Khas Sarawakku Sayang 2022

Bayaran RM1500 Kepada Pengamal Media Pembayaran tunai sebanyak RM1,500 secara sekali bayar kepada pengamal media barisan hadapan.

Cara Semak Status Bantuan Khas Sarawakku Sayang (BKSS) Bujang

Normal Industrial customer with applied load less than 1. Cara Mohon dan status permohonan BKSS 8. SEMAK BANTUAN KEWANGAN KECEMASAN BKSS 6.