Cahaya nilam pelakon. Drama Kisah Cinta Rumi Slot Lestary Episod 1 Hingga 13 ( Akhir )

Sinopsis Drama Kisah Cinta Rumi Lakonan Khai Bahar & Riena Diana

Tapi kali ini, gandingan dengan pelakon lain pulak ya. Fayyadh kemudiannya berkahwin dengan Vivy Cahaya Nilam manakala Harith pula masih dalam fasa mengenali Sarah Nad Zainal , anak kepada Ustaz Razak.

Next

SINOPSIS SLOT LESTARY TV3: HELLO, JANGAN TAPAU CINTAKU

Drama bersiri 'Harith Fayyadh' akan menemui penonton di slot Akasia TV3 bermula 1 April 2022, setiap hari, pukul 6. Untuk drama kali ini, menampilkan gandingan Riena Diana dan Khai Bahar.

Next

Sinopsis Drama Kisah Cinta Rumi Lakonan Khai Bahar Dan Riena Diana

Ain mula mengenali perangai bosnya, Ash Fayyad, seorang anak hartawan yang pemboros, suka menyakitkan hati orang di sekelilingnya dan sombong. Ini membuatkan Ahmad dan Jaiman masuk campur dan akhirnya kedua-duanya ditangkap diatas arahan Datuk Bandar. Mereka kebingungan di mana dia harus mencari Ahmad.

Next

Sinopsis Drama Kisah Cinta Rumi Lakonan Khai Bahar Dan Riena Diana

Tonton setiap hari rabu-sabtu, jam 9:00 malam. Ariana yang dah mula faham dengan karakter Arif yang suka menyakat itu, terpaksa tebalkan telinga melayan kerenah Arif. Dengan keris hikmat tersebut, segala kesulitan berjaya ditempuhi dengan lancarnya.

Next

Sifat Sifat Cahaya

Manakala Datuk Menteri, Paiman dan Datuk Bandar telah ditangkap dan dihukum penjara seumur hidup. Ahmad mendapat undangan bertemu dengan Kirana kerana membantunya tempoh hari.

Next

Drama Harith Fayyadh

Sehubungan itu, hubungan Anggun dengan ibu mereka juga menjadi renggang. Drama bersiri ini akan tersedia lebih awal pada hari yang sama berbanding tayangan di tv. Cahaya matahari yang bersifat polikromatik dibiaskan oleh tetes air hujan yang ada di atmosfer dengan sudut yang berbeda-beda.

Next

Drama Kisah Cinta Rumi

Memiliki Energi Cahaya memiliki energi dapat dibuktikan saat kita berada dibawah matahari yang terik saat siang hari,tentunya akan terasa panas. Drama ini mengisahkan Ain Dheya yang baru mula bekerja di sebuah syarikat terkemuka di ibu kota. Di rumahnya pula, Yasmin telah mencampakkan kain baju Ariana dan menghalaunya dari rumah Yasmin dengan tuduhan kawan makan kawan dan macam-macam lagi.

Next