Sp kedah. moe. my. Permohonan SBP Tingkatan 1 Dan Tingkatan 4 2022 Online

static.clicccar.com ᐅ Learn more about Moe

SPDPR Di dalam sistem ini ia memberi autonomi kepada sekolah untuk memantau pelaporan mereka sendiri. Bagi memahami panduan pengisian Pelaporan SPdPR anda boleh tonton video di bawah: Credit to : Cikgu Edutech Kredit: Sistem ini dibangunkan oleh Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu.

Next

SPdPR KPM: Sistem Pelaporan PdPR Standard Untuk Guru Setiap Negeri

Sebarang perubahan pada tarikh akan dikemaskini dari masa kesemasa. Bagi memahami anda menggunakan pendekatan sama ada dalam talian atau luar talian anda ingat 2 kata kunci ini iaitu: Interaksi dan Real time Manakala Offsite pula ialah guru membuat pdpr di luar kawasan sekolah seperti di pusat komuniti, di rumah murid, atau di rumah guru. Tiada pentaksiran ulangan akan dilaksanakan Maklumat Penting permohonan sebagai rujukan dan panduan.

Next

Permohonan SBP Tingkatan 1 Dan Tingkatan 4 2022 Online

OMAR TAHIR PENGKALAN BUJANG 08100 BEDONG KEDAH Nombor Telefon : 01165735144 Nombor Faks : TIADA Alamat Emel : KBA3013 moe. Jangan lupa untuk sertai: juga ya! Tarikh check pusat dibuka bermula 1 Disember 2021 dan pelaksanaan pentaksiran akan berlangsung pada 7 hingga 17 Februari 2022. Guru-guru tidak perlu lagi membuat pelaporan di pangkalan data yang berbeza.

Next

Sekolah Menengah Vokasional Sungai Petani 2 (Vocational High School)

Masa idle hanya 2 minit.

Next

SPdPR KPM: Sistem Pelaporan PdPR Standard Untuk Guru Setiap Negeri

KPM komited memastikan pelaksanaan PdPR sentiasa ditambahbaik dari segi bimbingan dan pengurusan demi kualiti pendidikan Malaysia yang lebih baik.

Next

SPdPR KPM: Sistem Pelaporan PdPR Standard Untuk Guru Setiap Negeri

Kita juga berharap agar sistem ini mempunyai server yang cukup laju untuk menampung trafik yang tinggi sekiranya diperluaskan nanti. Sistem Pelaporan Standard PdPR ini dibangunkan Jabatan Pendidikan Negeri masing-masing.

Next