Pertama kali aku bertemu seorang lelaki lirik. Red Kord: Reedzwann

Lirik Lagu Cinta Pandang Pertama

Dan kau akan melihatku sedang menunggumu di sini , di sudut jalan ini. Pertama kali aku bertemu seorang lelaki lirik. Akulah lelaki yang tidak bisa dipindahkan.

Malay Gitar Kord: Reedzwann

Kau tau, rasionalitasku diludahi oleh seorang perempuan belakangan ini. Seperti apa yang aku rasakan saat ini.

Next

Reedzwann Cinta Pandang Pertama

Akulah lelaki yang tidak bisa dipindahkan. Air dimana-mana hingga meluap dari mataku. And your heart starts to wonder where on this Earth I could be.

Next

Lirik Cinta Pandang Pertama

Saat ini, dengan handphone ditangan aku tuliskan isi kepalaku ini -- berada didalam tenda kapasitas dua yang pengab walau gerimis sudah berkuasa diluar aku peras isi kepalaku yang kecil itu. Duka bisa kubawa berlari.

Next

Reedzwann Cinta Pandang Pertama

Gonna camp in my sleeping bag.

Next

Lirik Lagu Ndarboy Genk

Reedzwann Cinta Pandang Pertama Official Music Video Youtube.

Next

The Script

Aku pernah berada dititik ini jauh sebelum aku mengenal kau; ketika kumis memanjang berebutan masuk kedalam bibir atau rambut yang mulai terurai menghalangi jarak pandang antara ilusi dan sadar. Chord Sukar Di lihat Ada beberapa fungsi tidak boleh digunakan Saya Tidak Memahami beberapa Simbol yang ada di Page ini Cm G m Cm Cm Cm G Rasa ini kasih ini Fm Gm Hanyalah untuk kamu seorang Cm Cm Kesukaran kepayahan Dm G Ku lakukan untuk mu wahai sayang Fm Cm Kasih ku lama telah terpendam Fm Dan tiba masanya G G Untuk aku luahkan Cm Oh anakku Fm Dari dulu ingin bersamamu A D Akhirnya kau muncul dalan hidupku Fm G Menjadi penyeri Cm A F menjadi penyuntik Dm G Semangat dalam hidupku Cm Oh anakku Fm Jagalah dirimu selalu A D Hormati kedua ibu bapamu Fm G Dari dulu lagi Cm A F Hingga akhir nanti Dm G Cm Sehingga nafas pun terhenti Cm A Cm Cm G A Cm Fm Dan tiba masanya G G Untuk aku luahkan Cm Oh anakku Fm Dari dulu ingin bersamamu A D Akhirnya kau muncul dalan hidupku Fm G Menjadi penyeri Cm A F menjadi penyuntik Dm G Semangat dalam hidupku Cm Oh anakku Fm Jagalah dirimu selalu A D Hormati kedua ibu bapamu Fm G Dari dulu lagi Cm A F Hingga akhir nanti Dm G Cm Sehingga nafas pun terhenti G m Cm Cm Downlad From Malaykord Cm G m Cm Cm Cm G Rasa ini kasih ini Fm Gm Hanyalah untuk kamu seorang Cm Cm Kesukaran kepayahan Dm G Ku lakukan untuk mu wahai sayang Fm Cm Kasih ku lama telah terpendam Fm Dan tiba masanya G G Untuk aku luahkan Cm Oh anakku Fm Dari dulu ingin bersamamu A D Akhirnya kau muncul dalan hidupku Fm G Menjadi penyeri Cm A F menjadi penyuntik Dm G Semangat dalam hidupku Cm Oh anakku Fm Jagalah dirimu selalu A D Hormati kedua ibu bapamu Fm G Dari dulu lagi Cm A F Hingga akhir nanti Dm G Cm Sehingga nafas pun terhenti Cm A Cm Cm G A Cm Fm Dan tiba masanya G G Untuk aku luahkan Cm Oh anakku Fm Dari dulu ingin bersamamu A D Akhirnya kau muncul dalan hidupku Fm G Menjadi penyeri Cm A F menjadi penyuntik Dm G Semangat dalam hidupku Cm Oh anakku Fm Jagalah dirimu selalu A D Hormati kedua ibu bapamu Fm G Dari dulu lagi Cm A F Hingga akhir nanti Dm G Cm Sehingga nafas pun terhenti G m Cm Cm Download From Malaykord Copy Adakah Chord Ini Tidak Boleh Transpose? Pertama kali aku bertemu Seorang gadis seperti dirimu Senyun tawamu riak wajahmu Sungguh ayu Andai ku ingin berterus terang pada mu Adakah engkau mahu menerima ku Kerna engkau tak pernah mengenali ku Ini kali pertama kita bertemu Jika memang kau tercipta untukku Maka izinkan aku mengenalmu Izinkanlah aku menjadi sebahagian hidupmu Dan aku berharap Semoga kali ini akan menjadi Cinta yang sejati oh sayang Jika memang kau tercipta untukku Maka izinkan aku mengenalmu Izinkanlah aku menjadi sebahagian hidupmu Dan aku berharap Semoga kali ini akan menjadi Cinta yang sejati oh sayang Cinta yang sejati oh sayang.

Lirik Lagu Ndarboy Genk

Seorang polisi berkata kepadaku; "Nak, kamu tidak bisa tinggal dan tidur dengan kantong tidurmu di pojokan ini. Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.