Rindu awak separuh nyawa novel online free. NovelPlus

NovelPlus

Rindu Awak Separuh Nyawa oleh Siti Rosmizah... Memang tebal gile oh! Ditambah pula dia menyalahkan papanya atas kematian arwah mamanya. Watak2 ini wujud dapam hidup kita.

Next

Drama Rindu Awak Separuh Nyawa Lakonan Shukri Yahaya, Uqasha Senrose

Maisara akur kesilapannya tapi kenapa tiada ruang kemaafan buatnya? Maisara terus mengganggu Nazril dengan panggilan telefon yang akhirnya emak Nazril yang menjawab panggilan itu dan Maisara tanpa segan silu mengatakan dia mahu berkahwin dengan Nazril. Bawa jenazah saya ke kubur,kebumikan saya dan kata Kasih Maisara saya dah buktikan saya tak akan terima awak sampai awak mati! Sifat suami Nazril Nazim yang warak tetap ada sisi kekurangan yang memang wujud dalam masyarakat kita. Bila Maisarah dapat tahu, apa lagi dia pergi serang masa majlis tunang tersebut dan mengatakan dia mengandung untuk rancangan pertuangan tersebut..

Rindu Awak Separuh Nyawa Episod 48 Live Astro Ria Video

Sila ikuti panduan di bawah 1.

Next

Rindu Awak Separuh Nyawa Full Episod Astro Ria Drama

Nak pegang masa baca tu dah sekian hal beratnya..

Next

Tonton Drama Rindu Awak Separuh Nyawa Full Episod 1

Kalau ditakdirkan saya mati, saya akan bawa kata-kata awak sampai ke liang lahad! Nurul Huda yang sememangnya menyayangi Nazril kecewa.

Blog Lea Azleeya: Review Novel

Sifat ego suami yang akhirnya tunduk dengan kuasa cinta sang isteri. Drama Rindu Awak Separuh Nyawa bakal menemui penonton bermula 23 Mac 2021 pada setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 10. Actually, drama ni banyak jugak pengajaran nya.

Next

Drama Slot Megadrama

Kasih sayang dan cinta Nazril adalah tulus ikhlas sebaliknya Kasih Maisarah hanya berpura-pura semata-mata untuk melunaskan dendamnya terhadap lelaki itu dan untuk menang betting.. Bawa jenazah saya ke kubur, kebumikan saya dan kata Kasih Maisara saya dah buktikan saya tak akan terima awak sampai awak mati! Masing-masing ada penilaian sendiri. Kini, Kasih Maisara telah pergi.