Semakan ssp bsn. Semakan SSP BSN for Android

Semakan SSP BSN for Android

Untuk sijil yang dikeluarkan masa ini, semuanya dikeluarkan dalam bentuk online sahaja e-cert. Tu la kalau saya simpan kat pelaburan rasanya dah ada keuntungan.

Next

Semak Cabutan SSP BSN 2021 (Sijil Simpanan Premium)

Walaupun itu yang diwar — warkan oleh BSN, tapi saya kurang setuju, kerana bagi saya pelaburan perlu memberikan pulangan melebihi kadar inflasi, untuk mengekalkan nilai matawang berbanding masa simpanan. Untuk pengetahuan, statistik ini di ambil sebelum terjadinya pandemik Covid-19.

SEMAKAN KEPUTUSAN CABUTAN BSN SSP MELALUI PORTAL BSN (static.clicccar.com) Archives

Berpeluang untuk memenangi kereta mewah dan pelbagai hadiah menarik setiap bulan! Anda boleh pilih mana-mana bentuk simpanan yang sesuai dengan anda. Sekarang ini, salah satu bank yang sering digunakan oleh rakyat Malaysia adalah BSN Bank Bank Simpanan Nasional.

Next

5 Info Apa Itu Sijil Simpanan Premium BSN

Anda layak untuk memohon kad kredit bsn Al-Aiman jika anda membuat dengan nilai RM5,000 dan ke atas. So tell me and convince me what shud I do with the old worthless cert??!! Sila Like dan sentiasa ikuti perkembangan BSN di 3. Menguntungkan, selamat dan terjamin.

Next

Sijil Simpanan Premium Bank Simpanan Nasional

Lepas tu i terlibat kemalangan, kaki i patah, jalan tempang , kerja pun ada masalah, lepas tu i udah masuk balik kat ssp, itupun udah 7 thn lebih, harap2 dapat memang hadiah lumayan, walaupun HUK hilang upaya kekal pun tak masalah, boleh bersara awal.

Next

Semakan SSP BSN for Android

Bolehkan kalau saya nak semak berapakah jumlah sijil-sijil yamg ada dalam simpanan saya? Tahukah anda skim sijil simpanan premium bsn ini telah bertapak lama di Malaysia. Tetapi masalahnya, saya dah lupa kat mana letak sijil tu. Categories Post navigation BSN kena telus dlm cabutan bulanan ssp ini supaya ianya menjadi kepuasan hati kpd Semua pihak contohnya kena ada siaran langsung di tv dan radio serta akhbar tempatan baru penyimpan dpt ligat ketelusan nya saya drp Muda lagi menabung tak pernah dpt walau pun rm 10.