The parenthood sunway putra mall. Parenthood Playland Sunway Putra Mall, Playland in Kuala Lumpur

Sunway eMall

The Parenthood, Permainan Indoor Kanak-kanak Fariza Seronok Bermain Di The Parenthood - Dah lama nad ajak mr mafia pergi ke taman permainan indoor ni, sebab sebelum ni asyik main indoor playground dekat Tesco je, boring la juga.

Next

The Parenthood @ Sunway Putral Mall, 1st London Street Family Park in Malaysia

These are my top 10 Kuala Lumpur indoor playgrounds and soft play areas: 1. Dadddy la yang bawak Fariza naik dan turun.. Saya menghubungi Mrs ESTHER PATRICK dan saya mengikuti instruksi dengan hati-hati untuk saya, saya memenuhi persyaratan mereka dan pinjaman saya disetujui dengan sukses tetapi sebelum pinjaman dipindahkan ke akun saya, saya diminta membuat janji untuk membagikan kabar baik tentang Mrs.

Next

Parenthood Playland Sunway Putra Mall, Playland in Kuala Lumpur

Dekat kawasan bola warna warni ni pun ada gelongsor, sesuai untuk budak-budak kecik, budak besar nak main pun boleh. Tak larat mommy nak panjat masuk semua. They love this place so much.

The Tallest Wooden Block Tower Challenge Contest @ The Parenthood Sunway Putra Mall

School holiday fun still continuing with lots of activities with my kids and I am sure this is going to be more exciting. With the help from my kids we are standing tall at 64cm within 8 minutes time.

Sunway eMall

Jangan risau, dah tanya dah pun dekat staff boleh ke mak pak join, dorang kata boleh sambil pegang anak-anak.

PARENTING

Our games range from strategy games to classic games to modern traditional games.

Next

FARIZA SERONOK BERMAIN DI THE PARENTHOOD

The Kingdom, Sunway Putra Mall This is another relatively new indoor playground — it has been open for a few years but I have only just discovered it! Lagi kalau dah crowded sangat dengan budak, yang besar campur dengan yang kecik.

Next