Pejabat pos temujanji. JANJI TEMU ONLINE PEJABAT POS(Cara Tempah Temujanji Renew Roadtax Lesen)

Cara Buat Temujanji Online Untuk Urusan JPJ Di Pejabat POS. Lebih Cepat, Tak Perlu Beratur Panjang

Simpan slip untuk ke pejabat pos nanti ok! Apa syarat perlu difahami sebelum buat temu janji Pos Malaysia online di pos.

Next

Temujanji Pejabat Pos Online:Cara Buat Temujanji Urusan JPJ Pos Malaysia

Sila rujuk langkah-langkah membuat janji temu Pejabat Pos mengikut cawangan yang anda ingini di bawah. ADVERTISEMENT Urusniaga pembaharuan LMM dan LKM boleh dilaksanakan secara atas talian melalui portal MySikap, atau di kaunter JPJ secara temujanji atau melalui rakan strategik JPJ iaitu Myeg dan Pos Malaysia bermula 9 Ogos 2021.

Cara Mohon Janji Temu Online Pejabat POS (Pembaharuan Lesen & Cukai Jalan JPJ)

Maklumat lanjut tentang notis ini boleh didapati di ATAU Tel : +603 2267 2267 Waktu operasi : Isnin — Jumaat : 8.

Cara Mohon Janji Temu Online Pejabat POS (Pembaharuan Lesen & Cukai Jalan JPJ)

Orang ramai diingatkan agar mengelakkan daripada mengunjungi Pejabat Pos sekiranya berasa tidak sihat atau mengalami gejala COVID19. Jangan panik kalau anda menerima ralat ini: Daripada membuang masa, lebih baik anda cuba semula pada waktu malam nanti.

Next

Permohonan Temujanji Online Pejabat Pos Malaysia (Cawangan / Negeri)

Pastikan anda menjaga SOP semasa menghadiri temu janji di Pejabat Pos. Sebaliknya, ini adalah untuk mengelakkan kesesakan pengunjung yang ingin membuat urusan-urusan JPJ. Semoga perkongsian tentang Temujanji Pejabat Pos Online untuk urusan JPJ ini memudahkan urusan anda insyaAllah.

Next

Nak Renew Lesen Di Pejabat Pos? Ini Cara Buat Temujanji Online Pejabat Pos Untuk Urusniaga JPJ

Urusan memperbaharui lesen memandu adalah seperti biasa. Hal ini disebabkan bagi mengelak berlaku sebarang kesesakan yang terjadi semasa tempoh pandemik ini. Namun, bagi urusan yang tidak dapat dilakukan secara online di pejabat Pos, adalah dibenarkan untuk dibuat di kaunter JPJ berdasarkan yang dibuat oleh pelanggan secara online.

Next