Myrela moha. Permohonan RELA Online MyRELA

Permohonan Anggota RELA 2022 Melalui Portal MyRELA (Semakan Status)

Antaranya, jika mahu selesaikan sesuatu masalah, kita kena sama-sama menghadapinya dengan cara lebih matang," luahnya kepada BH Online. Elaun latihan dan bertugas mengikut kadar bayaran elaun semasa jabatan e. RELA ditubuhkan atas semangat kesukarelaan.

Next

Permohonan RELA Online MyRELA

Kad Pengenalan dan klik pada butang ' Semak'.

Next

Permohonan Anggota RELA Online

Baca Juga: Jom masuk RELA!!! Kerjasama dengan pasukan keselamatan dan lain-lain agensi penguatkuasaan. Permohonan seseorang anggota RELA bagi memiliki senjata adalah tertakluk kepada pertimbangan dan sokongan dari Pegawai RELA Daerah berkaitan dan seseorang hendaklah melepasi syarat-syarat yang ditetapkan oleh jabatan.

Next

'Dah berpisah baru merindu'

Sila klik pada menu permohonan online untuk membuat permohonan secara online. Faedah Ahli MyRELA -Pakaian seragam operasi secara percuma. Ahli-ahli Pasukan Bomba yang disenggara di bawah mana-mana undang-undang bertulis yang berkuatkuasa di Malaysia.

Next

'Dah berpisah baru merindu'

Setiap tahun, daripada tahun pertama hingga sekarang, banyak perkara dipelajari. Selepas itu paparan system Myrela akan di paparkan. Diajak berbicara mengenai perkara itu, Mimi memaklumkan, ia dibuat atas sifat prihatin terhadap isu kemanusiaan sejagat.

Next

Permohonan RELA Online MyRELA

Please note that the query limit is 500 per day from the same IP. Hal ini adalah sesuatu yang mengejutkan kerana rata-rata kebanyakan daripada mereka tidak pernah membuat pendaftaran keahlian. Baca Juga: Baca Juga: Soalan Lazim Tentang RELA Berikut adalah soalan-soalan yang sering diajukan oleh pengunjung Portal Kementerian Dalam Negeri.

Next

Permohonan Anggota RELA 2022 Melalui Portal MyRELA (Semakan Status)

Maklumat status permohonan anda akan dipaparkan di screen.

Next

static.clicccar.com Archives

Permohonan Anggota RELA 2022 Melalui Portal MyRELA Semakan Status ADAKAH anda ingin menyertai sebagai anggota RELA? Kebajikan setiap anggota RELA akan diberikan keutamaan.

Next