Homestay sungai petani ada kolam. Homestay Di Sungai Petani Kedah Murah

Homestay Terbaik Dan Murah Di Sungai Petani Anda Patut Cuba © static.clicccar.com

Terletak di dalam Mukim Merbok, Daerah Kecil Merbok. Laman sekitar Homestay Cikgu sesuai untuk mengadakan barbeku ataupun sebagai tapak perkahwinan kerana keluasannya.

Next

5 Homestay Dengan Pemandangan Sawah Padi Yang Indah Di Selangor

Satu bilik air di dalam bilik tidur utama dan satu lagi bilik air kongsi yang bersambung dengan bilik tidur kedua. Di ruangan makan pula, meja makan bersaiz kecil dengan 4 kerusi disediakan bersama dengan kerusi tambahan 1 + 2 untuk tetamu menikmati hidangan.

Next

°ADAM&ALYA HOMESTAY SUNGAI PETANI (Malaysia)

Di bahagian atas, terdapat sebuah dek untuk anda berehat. Tapi jika tetamu menempah kesemua bilik, kemudahan bbq boleh digunakan secara percuma.

Next

5 Homestay Dengan Pemandangan Sawah Padi Yang Indah Di Selangor

Maka, anda tidak akan berasa kesal menempah mana-mana homestay yang kami telah senaraikan.

Next

5 Homestay Dengan Pemandangan Sawah Padi Yang Indah Di Selangor

Kelengkapan mandian juga ada disediakan secara percuma dan tetamu yang mempunyai bayi boleh menggunakan kerusi tinggi yang ada. Homestay Private Pool Lily Villa terletak di Bandar Puteri Jaya dan berdekatan dengan taman-taman perumahan lain antaranya Bandar Perdana, Bandar Seri Astana, Puteri Residence, Roseville, Louvre Residence, Pr1ma Residensi Sungai Petani, Taman Songket dan Taman Batik amat sesuai sebagai tempat penginapan semasa menghadiri majlis-majlis perkahwinan sekitar Sungai Petani.

Next

°ISLAMIC HOMESTAY SUNGAI PETANI (Malaysia)

Lagi-lagi dapat bercuti dengan keluarga atau buat family day di sini. Stesyen BBQ yang berbumbung ini lengkap dengan kawasan untuk memotong dan menghidang serta sinki untuk membasuh bagi keselesaan tetamu.

Next

°ISLAMIC HOMESTAY SUNGAI PETANI (Malaysia)

Tetamu yang ada anak kecil senang untuk pantau anak-anak yang sedang mandi-manda. Alamat: Tali Air 7, Ban 1, Sungai Leman, 45400 Sekinchan, Selangor. Sekiranya katil yang sedia ada tidak cukup, tetamu boleh menggunakan bantal, toto, serta selimut ekstra yang ada.

Next

°ADAM&ALYA HOMESTAY SUNGAI PETANI (Malaysia)

Tempat penginapan di Sungai Petani, yang kebanyakannya terdiri daripada homestay agak strategik kerana mempunyai lokasi berdekatan dengan pusat-pusat pengajian tersebut. Alamat: 17, Laman Cindai 4A, Taman Cindai Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah   Phone: 5.