Biodata pengasas noir beauty. Ayuh Bangkit Wanita Dan Sertai Noir Mobile Dengan Modal Serendah RM 69

Dituduh Mandvl Sebab Makan Timun, Ini Jawapan Padu Madammu

Anak2, para juri semua ikut Cara pakaian, tutor kata, ucapan, Komen adalah Islamik. Walaupun mendapat banyak penolakan dari orang sekeliling, Cik Ija terus yakin.

Next

Biodata Nur Aini Zolkepeli, Pengasas Nurraysa Beauty

Formulasi produk kami menekankan pada kepentingan dari segi vegan, tiada ujikaji ke atas haiwan dan mewujudkan kesedaran dalam kelestarian untuk berkembang dan sekaligus untuk memelihara kualiti dan formulasi untuk pengguna setia kami.

Biodata Nur Aini Zolkepeli, Pengasas Nurraysa Beauty

Azmeer ialah pengasas syarikat kecantikan aura white, produk yang pernah hangat diperkatakan beberapa bulan lalu selepas kontroversi melanda. Ada yang cepat dikurniakan zuriat, namun ada yang perlu menunggu bertahun lamanya untuk menantikan kehadiran cahaya mata.

Next

Biodata Datin Maziah Mohamed, Pengasas Almas Beauty & Health

Saya bermula daripada bawah sedikit demi sedikit sehinggalah hari ini.

Next

Qyiena BeautySpa (Spa Bergerak Pertama Di Melaka): Biodata Pengasas

Itu utk tuntunan Suami je! Saya tak pernah ada dan pakai kasut tinggi.

Next

Dituduh Mandvl Sebab Makan Timun, Ini Jawapan Padu Madammu

Mengakui dirinya seorang yang optimis, Furyna telah menambah cabang perniagaannya daripada penjagaan kulit dan minyak wangi kepada makanan tambahan untuk kesihatan dan kecantikan. Latar belakang pengasas aurawhite, furyna azmeer. Beliau telah mendirikan rumah tangga seawal usia 20 tahun, ketika dalam pengajian.

Next

Kenali Rapat Tengku Azura, Supermodel Yang Jadi Tumpuan Wanita Hijabis

Lebih membanggakan, Furyna baru sahaja mendapat pengiktirafan Super Health Brand Asia Pacific dan Health Ambassador Asia Pacific baru-baru ini. Berkecimpung dalam dunia perniagaan di usia yang sangat muda dan mengalami saat jatuh beberapa kali dalam perniagaan telah mematangkan diri. Dari tahun 2000-2001, jenama mewah Perancis iaitu Christian Dior memanggilnya untuk menjadi model jenama tersebut.