Pizza mek ani. Discover pizza jangok mek ani 's popular videos

Discover pizza jangok mek ani 's popular videos

Kami menghargai maklum balas yang jujur dan rasional daripada anda. Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani Tak tahulah dah berapa kali aku makan Pizza Jangok Mek Ani yang sedap nih tapi tak berkesempatan nak kongsi dengan korang.

Next

Discover pizza jangok mek ani 's popular videos

Bila tengok menu mesti pening kan tak tahu nak order apa? Ikuti kami di media sosial : Facebook : bernamaofficial, bernamatv, bernamaradio Twitter : bernama. Sila klik pautan berikut:.

Next

Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani

Paling best dorang tak kedekut topping.

Next

BERNAMA

Kalau ada yang suka makan udang nih mesti terliur habis tengok udang kat atas pizza tuh hehe. ARTIKEL BERKAITAN: "Ketika berniaga di bengkel itu, saya kemudiannya mengambil langkah berani dengan membuat pizza bersaiz sederhana kira-kira 10 sentimeter dengan mencuba beberapa jenis 'topping'," katanya ketika ditemui di kafenya di Kampung Chedok, Bukit Nangka, Kelantan. Bernama menyediakan sumber terkini maklumat berita sahih dan komprehensif kepada umum dan agensi media.

Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani

Gebu, Lembut dan Sedap! Korang tengoklah sendiri topping dia melimpah ruah.

Next

Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani

Mek Ani bersama beberap jenis pizza yang dijualnya. Usahawan muda yang kini memiliki tujuh pekerja dan turut dibantu suaminya, Nik Nor Suhaimi Ibrahim, 36, itu berkata hasil usahanya dan bantuan kerajaan, beliau kini mampu membuka sebuah kafe yang beroperasi dari Khamis hingga Selasa bermula pukul 12 tengah hari hingga 10 malam sejak Januari tahun lepas.

Next