Pelawak terkenal kuala pilah. Bekas naib juara Maharaja Lawak Mega direman kes perdagangan wanita atas tujuan seks

Pelawak terkenal, Tauke mengaku ditahan polis bagi membantu siasatan berkaitan kes kegiatan pemerdagangan manusia untuk tujuan seks

Menurutnya, artis lelaki itu yang mend. PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Next

Digelar ‘Bapak Ayam’ KuaIa PiIah, Pelawak Terkenal ini Juga Pernah Melakukan Perkara ini

Pelawak Terkenal Dicekup Memperdagangkan Gadis Melanau Bagi Tujuan Eksploitasi Seks Berjaya menyelamatkan seorang wanita berketurunan Melanau Menurut Ketua Polis Daerah Kuala Pilah, Superintendan Amran Mohd Ghani, lelaki berusia 40-an tersebut dicekup di dalam serbuan Ops Pintas yang dilakukan pada jam 10 pagi oleh Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah IPD Kuala Pilah selepas hasil maklumat dan risikan daripada pihaknya. Dalam serbuan tersebut, pihak polis berjaya menyelamatkan seorang wanita berketurunan Melanau daripada menjadi mangsa pemerdagangan manusia bertujuan untuk dieksploitasi. Menurut Ketua Polis Daerah Kuala Pilah, Superintendan Amran Mohd Ghani, mangsa yang mendapat perlindungan sementara itu kini ditempatkan di sebuah rumah perlindungan di Johor.

Next

Digelar ‘Bapak Ayam’ KuaIa PiIah, Pelawak Terkenal ini Juga Pernah Melakukan Perkara ini

Tauke atau Zamatul Amri Zakaria, 45, berkata dia telah memberikan kerjasama penuh kepada pihak berkuasa susulan kes berkenaan. Menurut pihak polis berdasarkan siasatan awal, artis lelaki terbabit mengambil pekerja seks itu di Bukit Jalil, Kuala Lumpur sebelum membawanya ke sebuah hotel di Kuala Pilah, Negeri Sembilan pada Ahad lalu.

Next

Pelawak Terkenal Dicekup Memperdagangkan Gadis Melanau Bagi Tujuan Eksploitasi Seks

Menerusi Berita Harian, Ketua Polis Daerah Kuala Pilah, Superintendan Amran Mohd Ghani memaklumkan yang lelaki berusia 40-an itu ditahan dalam serbuan Ops Pintas dilakukan jam 10 pagi oleh Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Daerah IPD Kuala Pilah selepas hasil siasatan pihaknya. Ditempah Melalui WhatsApp Sumber berkata, s. Pelawak Terkenal Dicekup Memperdagangkan Gadis Melanau Bagi Tujuan Eksploitasi Seks.

Next

Pelawak terkenal, Tauke mengaku ditahan polis bagi membantu siasatan berkaitan kes kegiatan pemerdagangan manusia untuk tujuan seks

Pelawak berusia 40an direman atas dakwaan pemerdagangan manusia.

Next

Pelawak Terkenal Terima Bayaran RM1,000 Jadi Penghantar Pekerja Seks?

Zizan memberikan makanan kepada seekor gajah ketika program sumbangan Mapim di Zoo Melaka, Ayer Keroh, Melaka Beliau berkata demikian ketika ditemui pemberita selepas p.

Next

Pelawak Terkenal Ditahan Reman Kes Pemerdagangan Manusia

Semasa serbuan dilakukan, pihak polis berjaya menyelamatkan seorang wanita berketurunan Melanau daripada menjadi mangsa pemerdagangan manusia bagi tujuan eksploitasi seks. Menurutnya, sspek dir3man empat hari bermula Ahad hingga Khamis mengikut Sksyen 117 Kanun Prosedur Jnayah.

Next