Urutan refleksologi. Apa Itu REFLEKSOLOGI?

URUT REFLEKSOLOGI

Ia juga akan menanggalkan kotoran-kotoran yang melekat dalam saluran darah balik vena sehingga proses penghantaran darah yang mengandungi toksid samada karbn dioksida ataupun kotoran ataupun sel-sel yang sudah mati akan berjalan dengan baik, sehingga semua kotoran yang seharusnya terbuang akan dapat dibuang dengan sempurna.

Next

Teknik Urutan Refleksologi Untuk Redakan Selesema, Hingus Meleleh & Hidung Tersumbat

Sakit Pinggang Perkhidmatan Urutan Refleksologi 1.

Next

URUT REFLEKSOLOGI

Perkhidmatan refleksologi ke seluruh Malaysia juga boleh diuruskan dengan mengikut terma dan syarat yang dipersetujui bersama. Bagaimanakah perasaan anda selepas rawatan? Selain DOC, adapula reaksi yang timbul selepas mengambil herba. Bila tidak terbuang kotoran itu akan mendap dalam organ-organ tubuh.

Next

Utama ยท static.clicccar.com

Berapa kerapkah anda harus dirawat dengan Refleksologi? Kita berusaha allah jua yang akan menyembuhkan.. Kajian mendapati individu yang memiliki lengkungan tulang tapak kaki normal lebih beruntung kerana tekanan berat badan dapat diagihkan sama rata pada keseluruhan tapak kaki sekali gus kedudukan pergerakan mereka lebih stabil.

Next

Kedai Bekam & Urutan Refleksologi Kemaman

Baru 2 minggu Fydh sembuh dari demam selesema, Khamis lepas dia dijangkiti selesema lagi.

Next

Vila: KEBAIKAN URUTAN REFLEKSOLOGI

Lengkungan tulang tapak kaki setiap orang tidak sama. Kecederaan tulang, sendi dan ligamen mampu memberi komplikasi kesihatan tubuh seseorang antaranya rasa lenguh lutut, tegang pada bahagian bahu dan masalah buang air besar.

Next

URUT REFLEKSOLOGI

Nutrien-nutrien diserap menerusi dinding usus dan dihantar ke rangkaian pembuluh darah dan pembuluh limfa yang terdapat di sekitar usus.

Next

Kedai Bekam & Urutan Refleksologi Kemaman

Sebaliknya bila jantung mengembang, darah akan berbalik semula sambil membawa karbon dioksida serta sel-sel darah yang sudah mati atau kotoran untuk dihantar ke orga-organ pembuangan.

Next