Kek sarang semut kukus. Tip Buat Kek Sarang Semut Berongga, Guna Baking Soda Yang Aktif

Resepi Kek Sarang Semut Kukus

Biasanya keluarga saya yang digunakan untuk membuat kek span dibakar sekali lagi dalam kuali beberapa, supaya ia dapat diagihkan kepada ahli keluarga dan jiran lain berhampiran rumah dan kebanyakan mereka memuji rasa istimewa keluarga buatan kami. Mommy sebenarnya sudah lama teringin nak makan dan buat kek gula hangus ini. Dan gaul-gaul manja je diorang ni.

Next

Tip Buat Kek Sarang Semut Berongga, Guna Baking Soda Yang Aktif

Kisar selama 2 minit. Kalau kek gula hangus, pernah tak? Penulis juga adalah seorang Pengedar Shaklee yang sah yang berkongsi kebaikan produk untuk anda membuat pilihan. Biarkan tudung pan terbuka.

Next

√Resepi Kek Sarang Semut Kukus

Mungkin ada juga yang kecewa. Kek gula hangus ini biasa dipanggil kek sarang semut, adapula dipanggil kek span.

Next

Resepi Kek Sarang Semut Kukus

Kacau sebati dan jika berketul, tapiskan adunan. Resepi Asal : 4.

Resepi Kek Sarang Semut Kukus

Masak dengan kaedah kukus atau bakar tetap cantik kejadian bersarang kek nya. Tetapi jika anda telah merasainya, ia pasti sesak karamel rasa rasanya enak lezat dan legit lazat. Dlm periuk yg lain, masukkan gula pasir.

Resepi Kek Sarang Semut Kukus

Masak dalam 40 minit. Gambar Kek Sarang Semut Kukus Hal ini dikeranakan kek sarang semut ini mempunyai bentuk yang unik dan memiliki rasa yang sangat sedap dan sedap, jika anda mencuba kek ini satu ini pasti anda ingin mencoba makan kek sarang semut ini lagi. Kelihatan dan marjerin huru-hara dengan pisau untuk mentega lembut dan tidak keras.

Next