Sinopsis 28 hari mencari cinta. Info Dan Sinopsis Drama Berepisod 28 Hari Mencari Cinta (Slot Lestary TV3)

Drama 28 Hari Mencari Cinta

Namun, satu perkara yang Faisal tidak boleh lupakan ialah cinta pertamanya dengan Saleha yang mempunyai ciri-ciri gadis yang diinginkan. Dalam keadaan itu, Saleha teringat pada Faisal, cinta pertamanya yang dianggap sebagai seorang lelaki dungu yang selalu membuat kesilapan malah sering kali mengulanginya. Saleha Hannah Delisha pula meneruskan kehidupannya sebagai perancang kewangan di sebuah syarikat swasta kerana tidak berminat untuk bekerja di syarikat milik ayahnya, Encik Rahmat.

Next

28 Hari Mencari Cinta Episod TV3

Dia harus berada di sana dalam masa 28 Hari. Menampilkan pelakon-pelakon popular Malaysia seperti Aiman Hakim Ridza, Hanna Delisha, Ameerul Asyraf, Elly Ariffin, Muaz Fitri, Khaty Azian, Aleza Shadan, Fiza Thomas dan ramai lagi Sinopsis Drama 28 Hari Mencari Cinta 28 Hari Mencari Cinta mengisahkan Faisal lakonan Aiman Hakim yang bertemu kembali dengan Saleha Lakonan Hana Delisha dan ianya telah membuka memori lama mereka sebelum ini.

Next

Tonton Drama 28 Hari Mencari Cinta Episod 4 (2021)

Pelakon Aiman Hakim, , Muaz Fitri, Elly Arifin, Ameerul Asyraf, Fiza Thomas, Aleza Shadan, Rahim Jailani, Aishah Atan, Azman Jantan, Khaty Azian, Roy Azman dan ramai lagi.. Pastinya ada tertunggu-tunggu drama terbaru yang akan ditayangkan di TV3 tidak lama lagi. Bhd daripada penerbit Jaspal S.

Next

28 Hari Mencari Cinta

Podcast Faisal mendapat sambutan ramai sehingga ada kawan-kawan Saleha yang tularkan podcast itu dan ini membuatkan Saleha ingin tahu apa yang menariknya tentang podcast itu. Faisal Aiman Hakim Ridza memiliki podcast sendiri dan bercita-cita ingin melebarkan sayapnya ke luar negara bagi menguji kebolehannya sebagai penyampai radio. Saleha ingin berdikari dan tidak mahu mengharapkan kesenangan hidup yang diberikan oleh ayahnya.

Next

Drama 28 Hari Mencari Cinta

Ini berita baik buat semua penonton setia slot Lestary TV3 kerana drama 28 Hari Mencari Cinta akan memulakan tayangannya bermula malam ini, 23 Disember 2021. Faisal Aiman Hakim Ridza memiliki podcast sendiri dan bercita-cita ingin melebarkan sayapnya ke luar negara bagi menguji kebolehannya sebagai penyampai radio.

Next

Tonton Drama 28 Hari Mencari Cinta Episod 4 (2021)

Faisal buntu, namun dengan adanya bantuan teman baiknya, Nasir Muaz Fitri , mereka bersoal jawab memikirkan perlakuan yang tidak pernah disedari Faisal hingga Saleha tersentuh hati. Podcast Faisal yang diberikan nama Love Barista membincangkan tentang kisah cinta, memberi petua untuk mencari cinta dan juga menyelesaikan masalah cinta. Takdir menemukan kembali Faisal dan Saleha.

Next

Drama 28 Hari Mencari Cinta

Drama 28 Hari Mencari Cinta. Faisal tidak tahu kenapa mereka berpisah secara tiba-tiba. Faisal sebelumnya tetap menanti Saleha setiap tahun walaupun Saleha sudah menjadi tunangan orang lain sebelumnya.

28 Hari Mencari Cinta (2021) Lestary TV3

Drama 28 Hari Mencari Cinta akan mula bersiaran pada 23 Disember 2021 setiap hari Rabu hingga Sabtu jam 9 malam di slot Lestary TV3. Begitu juga dengan unknown profile. Kredit foto: Sinopsis Meskipun Saleha Hannah Delisha sudah menjadi tunangan kepada Daniel Ameerul Asyraf , Faisal Aiman Hakim Ridza tetap setia menantinya bertahun-tahun kerana percaya jodoh mereka masih kuat.

Next