Nazam berkasih lirik. Gurindam Jiwa (Syura & M. Daud Kilau)

Syura

Mereka kemudian merakamkan video mengikut rentak lagu lirik tersebut di mana dua anaknya itu mengikut suara penyanyi latar. Nazam Berkasih amkrew official secrets 32 Likes 32 Dislikes 7,292 views views 709K followers Entertainment Upload TimePublished on 11 Oct 2012 Related keywords lirik past broadcast,official gnc haedo,malayalam movies download,radioactive,era fm contest,radiology,2019 nba finals,cartagena hotels,lagu baru judika,2018 türk filmleri,2018 lgs sonuçları,2019 nba draft,malaysian trumpet snails,radio javan,mv agusta,lagu baru ayu ting ting,hot tv shows,hot tv israel online,lagu baru siti nordiana,radio star مترجم,mv nur,era fm seremban,official somewhere over the rainbow - israel iz kamakawiwoʻole,malaysian people,gossip girl serena,ajl surplus cebu contact number,2018 filmleri,official u. Lirik Lagu " Nazam Berkasih" oleh Syura Pandang-pandang hati terkenang Tidur malam wajah terbayang Renung-renung hati keliru Siapakah di hatimu Jeling-jeling mahu memandang Dua mata bertentang mata Harap-harap pula bertemu Bimbang nanti resah menunggu Lama-lama.....

Next

Lirik Lagu Nazam Lebaran

Wanita tersebut yang berada di dalam kereta bersama anak-anaknya telah melakukan satu video menggunakan lagu Nazam Berkasih nyanyian Syura. Di ruangan komen, netizen turut memuji kesungguhan anak perempuannya itu dalam membantu si ibu merakamkan video. Sekarang ini sudah ramai yang menggunakan untuk berkongsi kreativiti masing-masing.

Next

Yazid & Gambar: Syura

Macam video ibu dan anak-anaknya ini yang berjaya menghiburkan ramai baru-baru ini. Pandang-pandang hati terkenang Tidur malam wajah terbayang Renung-renung hati keliru Siapakah di hatimu Jeling-jeling mahu memandang Dua mata bertentang mata Harap-harap pula bertemu Bimbang nanti resah menunggu Lama-lama..... Yovie dimulai dengan Y, klik Y.

Next

Gurindam Jiwa (Syura & M. Daud Kilau)

Lirik ini juga ditetapkan sebagai korus utama yang harus diulang selepas nyanyian solo. Nazam bertujuan untuk meyebarkan agama Islam di Melaka yang diamalkan oleh para ulama untuk berdakwah pada ketika itu.

Next

Ibu Dan Anak

Bukan saja video kreatif, video-video yang lucu juga selalu menjadi pilihan pengguna. Anda boleh tengok video penuhnya di bawah: Di dalam yang dikongsikan ini, kelihatan ibu tersebut sedang memegang bayi kecil di dalam kereta sementara dua lagi anaknya ada di tempat duduk belakang. Kenapa Tangan bertepuk sebelah muaturun dari : muaturun.

Next

Nazam Berkasih #amkrew

Penafian: Pihak Kerajaan Malaysia dan Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat di dalam laman ini. Apa yang mencuit hati ialah kegigihan dua anaknya dalam mengikuti lirik lagu tersebut yang berjaya menghiburkan ramai.. Mana yang kurang harap dimaafkan dan yang terlebih bersyukurlah apa yang ada.

Next